I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Der er en del at spare

Lad os lige nævne denne særlige æske også, nu vi er i gang. For ligesom Westman Ateliers æsker bliver disse også altid revet væk på et splitsekund.

Det kan vi godt forstå. For det er virkelig effektive produkter, der giver et hurtigt og synligt resultat, og dét helt uden prostaglandin, som ellers findes i de fleste sera til bryn og vipper.

Vi taler selvfølgelig de rene, veganske vippesera og brynsera fra Apotcare, der – i stedet for prostaglandin – er baseret på en helt særlig sammensætning af peptider og vitaminer, der vækker bryn og vipper til live, samt styrker de hår, der allerede er. Ud over det, taler vi blandt andet hyaluronsyre, biotin og og panthenol, og den formel har vist sig at give rigtig gode og synlige resultater, når du bruger dem dagligt.

Faktisk er produkterne så store bestsellers hos os, at vi kun var et sekund om at sige ja til denne fine æske, som indeholder begge de to populære sera – Optilash og Optibrow – til henholdsvis vipper og bryn.

Begge er veganske, klinisk dokumenterede og og gennemtestede af franske eksperter indenfor oftamologi og dermatologi. Begge produkter er sikre at bruge, også under kemoterapi, graviditet, amning og ekstrem sensitivitet.

I æsken finder du de to produkter i normalstørrelse, dvs. 2x 3,5 ml, dvs. at du faktisk sparer 115 kr. Det er jo absolut også penge, hvis du bruger disse fast – eller mangler en fin gave til nogen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...