I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Jo, den udgår. Det er virkelig en skam

Her kommer en lille servicemeddelelse. Den – i mine øjne og mange af jeres – fantastiske poreminimerende Witch Hazel Toner fra Balm Balm udgår. Jo, det er sandt, og meget trist (hvis man kan sige det om en toner). Witch Hazel, eller troldnød som det hedder på dansk, er et gammelkendt trick som din bedstemor garanteret benyttede sig af til at mindske porerne og gøre huden fin og glat, og denne toner er bare den bedste af slagsen.

Eller det er den så ikke længere lige om lidt. For den udgår. Balm Balm har sat sig for at være 100% økologiske i alt hvad de laver (ikke 98% eller 99,9%, men 100% rent) og formlen på denne toner kan ikke twistes, så det kan lade sig gøre. Æv.

Men jeg har fået lov at købe resten af deres lager fra England og en del af det er allerede røget til jer på venteliste. Nu er der 15 tilbage, og jeg kan kun anbefale at slå til, hvis det (også) er en af dine favoritter. Jeg har sikret mig et par til mig selv. Den er nemlig også eminent om sommeren, hvor den megen solcreme godt kan sætte sig i porerne, hvis du ikke er grundig med renserutinerne.

Det er her, du slår til (toneren er desværre udsolgt)

Og den kan med stor fordel kombineres med denne.

2 Kommentarer

 • Svar
  Marie
  5. juli 2018 kl. 23:43

  Neeeeej, allerede væk?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   6. juli 2018 kl. 08:31

   Ja, Marie, desværre. De røg hurtigt;(

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...