I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er rent faktisk et lille mirakel

Det er ingen hemmelighed, at jeg har en forkærlighed for engelske Balm Balm. Det var deres produkter, jeg brugte, da jeg var gravid og absolut intet overflødigt ønskede i mine produkter, og stadig min yndlingsanbefaling, hvis du søger helt enkel, økologisk ‘no fuss’ hudpleje, der virker. Samtidig bringer den tankerne hen på din bedstemors hudplejeritualer, hvad der i mine øjne er et ekstra plus.

Og så har mærket hjertet på det rette sted. De er nemlig i fuld gang med at skifte al deres emballage fra plast til glas, og med dét er fulgt lidt forskellige ændringer. Blandt andet denne lille fine sag, der er i familie med kultproduktet Little Miracle Rosehip Serum, med hybenkerneolie, der er gået hen og blevet en kæmpetrend, ikke mindst i England, hvor Balm Balm kommer fra. Det gjorde det, efter den australske Victoria’s Secret-topmodel Miranda Kerr afslørede, at hun altid bruger hybenkerneolie om natten. Hun er berømt for sin fantastiske glød.

Nu har det lille kultserum fået en bedste ven, som også kan gå hen og blive din bedste ven her over sommeren. Det er allerede min. Den er nemlig eminent til kinder, der har fået rigeligt med sol, og klarer både glød til ansigtet, tørre hænder, sprukne hæle, neglebånd og tager endda brodden af insektbid. Hav den altid med i (sommer)tasken.

Find den her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...