I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Når huden synker nedad, følger porerne med (heldigvis er der råd for det)

Jeg får en del spørgsmål fra jer, både herinde, i pavillonen og på mine sociale platforme. Et af dem, der går igen, handler om porer. For bedst som man er kommet ud af pubertet, travle karriere-år, småbørns-år uden søvn og nu skulle til at nyde en hud uden problemer, så dukker de op igen. De forstørrede porer, der især er synlige i området omkring næsen. Der var engang en hudekspert, der fortalte mig, at når du bliver voksen/ældre/moden/kært barn har mange navne og tyngdekraften så småt begynder at sætte ind (medmindre selvfølgelig du er flittig med mine ansigtsruller), så følger porerne også med nedad. Aka ser større ud. Heldigvis er der råd for det, og mine tre bedste er disse:

1) I har hørt mig sige det til bevidstløshed, men Vintner’s Daughter er mirakelmidlet mod alt (hud)ondt, herunder synlige porer. Læg dertil den smukkeste glød og et minusbehov for pudder og foundation.

2) Din bedstemor vidste det, og hvis hun ikke allerede har delt det med dig, så vil jeg fluks gør det her. Troldnød. Eminent til at mindske dine porer og holde dem rene og fine. Witch Hazel Toner fra Balm Balm er min ven i den henseende, og jeg bruger den hver aften på et vatrondel, i panden, på og omkring næsen og på hagen. Den udgik for en kort bemærkning (oh ak og ve), men er tilbage i bedste stil.

3) Døjer du med porer på næsen, så er det denne lille koreanske næsemaske, du skal ty til. Sæt på med lidt vand, lad sidde, hiv af og smid ud. Og lad være med at google blackhead masks. Det er ulækkert. Men det virker.

5 Kommentarer

 • Svar
  Lise
  19. april 2018 kl. 20:37

  Hej Charlotte
  Tak for dine gode råd☺️ Ved du om der er nogle steder, hvor man kan få en prøve på den populære serum? Eller kunne du evt. Overveje at få en beautyboks med en mindre udgave i??
  Mvh. Lise

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. april 2018 kl. 10:44

  Hej Lise,

  Vi har den eksklusivt her hos os, så du kan ikke finde den andre steder. Vi har jævnligt prøver på Vintner’s Daughter i pavillonen og sender også gerne med webordrer (sålænge lager haves), hvis blot du skriver en kommentar i ordren om, at du ønsker en prøve med om muligt.

  Den har også været med i vores ILOVEBEAUTY-jubilæumsboks sidste år. Så vi gør, hvad vi kan;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Helle
  20. april 2018 kl. 19:06

  Hej Charlotte
  Jeg synes det ville være rart, om der står hvor meget, der er i diverse produkter. F.ex kan jeg ikke se, hvor mange ml, der er i Balm Balm WitchHazel toner. Jeg kan heller ikke se, hvor meget, der er i Vintner´s Daughter. Det har jo noget at sige, hvor meget man får for pengene. Vh Helle

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. april 2018 kl. 20:27

  Kære Helle,

  Mange tak for din mail. Og du har så evig ret. Der er flere ting, du trænger til en opdatering inde i vores onlineshop og vi er i fuld gang med at få alt på plads (det er gået lidt stærkt her i vores lille ILOVEBEAUTY-univers det sidste halve år). Hurtigt kan jeg sige, at Balm Balm Witch Hazel Toner indeholder 100 ml og Vintner’s Daughter indeholder 30 ml.

  Husk blot på, at der er stor forskel på, hvor drøje produkter – også selv om de har samme indhold. Fx holder Vintner’s Daughter i 2-3 måneder, hvis du bruger den to gange om dagen, og 3-4 måneder, hvis du nøjes med én gang. Witch Hazel Toneren er også meget drøj i brug.

  Spørg endelig igen, hvis du har yderligere, inden vi får det hele opdateret.

  De bedste hilsner, Charlotte

  • Svar
   helle
   21. april 2018 kl. 17:11

   Mange tak for svaret 🙂

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...