I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg har Paris cravings

Når jeg kigger mig om på de sociale medier, ser det ud som om at alle er i, lige har været eller skal til Paris. I næste uge starter Paris Fashion Week og så får jeg først cravings.

Jeg bliver aldrig færdig med Paris. Hverken med fortovscaféerne, croissanterne eller café au lait’en. Med haverne, tårnene eller de små gader. Og med alle de nye ting, der hele tiden popper op.

Er du heldig at være en af dem, der har Paris i kalenderen i den kommende tid, kan du stadig finde mine yndlingssteder i Paris i denne lille guide (oh ak og ve, den lille spilledåseforretning i Palais Royal er lukket – til gengæld er der åbnet virkelig meget andet fint i den lille have-oase i Le Palais Royal), og er du klar til at spendere, må jeg på det varmeste anbefale Relais Christine, et fantastisk hotel omend temmelig dyrt.

Alt er fint – fra den lille gårdhave med blomster til det fine bibliotek, hvor du kan sidde og læse, til Guerlain Spa’en i kælderen og værelserne. Åh, værelserne. Vi boede på et værelse i to etager og med ovenlysvindue, så man kunne ligge og se på stjernerne om natten. Bløde tæpper under fødderne og så stille som jeg aldrig har hørt det før i Paris. Og så ligger det i 6. arrondissement – mit yndlings – med liv og de fineste caféer og restauranter lige rundt om hjørnet.

En lidt mere overkommelig oplevelse er Kure Bazaars neglebar i Le Bon Marché 24 Rue du Sevres, som er et af mine musts i Paris. Christian, der står bag Kure Bazaar, som vi også har på hylderne i skønhedspavillonen, byder mig altid på en manicure med de nye farver, og som altid, når jeg er der, suger jeg til mig af tips.

Dem kan du blandt andet finde her<<

3 Kommentarer

 • Svar
  Tanja Olesen
  26. februar 2022 kl. 11:00

  Hej Charlotte. Åhh her i min lille familie elsker vi også paris.. skal vi prøve noget andet i år spørger vi tit hinanden men nej vi bliver heller aldrig færdig med paris. 😘 og i år skal vi på ferie til paris i sommerferien og vi glæder os. 3 år siden sidst. Så det er så tiltrængt 💕Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   26. februar 2022 kl. 17:11

   Kære Tanja, åh ja, det er så tiltrængt, når man har det sådan. Paris er altid en god idé, uanset hvor mange gange, man har været der. Min søn fægter, og det er jo den bedste sport – de fleste turneringer foregår i Paris, hvor det er en nationalsport og så er det jo let at støtte op som forælder;)

   Rigtig god tur. Download guiden – måske er der noget, I kan bruge.

   De bedste hilsner Charlotte

 • Svar
  Tanja Olesen
  26. februar 2022 kl. 20:14

  Tak . Er gjort 👌🥰

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...