I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Godt begyndt er halvt fuldendt

Hvis du har det som mig, så er manicure – medmindre vi taler den professionelle af slagsen – noget, der gerne skal overstås hurtigst muligt. Du ved, to lag yndlingslak sådan lige på falderebet til at jeg skal ud af døren. Jeg får aldrig lige taget mig den tid, det tager, at gøre det grundigt, og dermed få det til at holde bedst muligt. I virkeligheden sparer det mig jo tid, fordi jeg ikke skal gøre det så ofte.

Og sandheden er med neglelak, som med rigtig mange andre ting, at godt begyndt er halvt fuldendt. Den reminder får jeg altid, når jeg sidder på Kure Bazaars neglebar i Paris, og ikke mindst bagefter, hvor lakken holder sig fin, hel og blank i en uge i stedet for de par dage min egen holder, når jeg rusher det på.

Så her kommer 3 manicuretips som jeg er sikker på også kan komme jer til gode:

  1. Værsgo, du får hemmeligheden her. Vejen til smukke, sunde negle går gennem dine neglebånd. Holder du dem bløde og fine, vil du have langt lettere ved at få smukke negle ligesom din neglelak vil holde langt bedre. Voila. Rigtig mange af jer har spurgt ind til tørre, sprøde negle og neglebånd, så med mig hjem fra Paris har jeg derfor fluks taget Kure Bazaars to helt nye neglebalms med blandt andet shea, kakaosmør og E-vitamin, der hjælper dig med netop dét. Oven i købet kan de 100% naturlige balms også bruges på læberne (dén med ingefær virker stimulerende og får læberne til at syne større, mens rose virker plejende)
  2. Jeg har brugt Kure Bazaars manicure-kit virkelig mange gange (og pedicure-kittet, for den sags skyld) uden at kende dette trick. Jeg har blot taget kurhandsken på hænderne som den var, og selv om det har virket upåklageligt, er det immervæk både smartere og mere effektivt at gøre som Bettina (min manicuredame) gjorde, da jeg frekventerede neglebaren i Paris forleden. Nemlig at folde kurhandsken ud og med hænderne fordele kuren inde i handsken ud i alle fingre og til alle kanter. Når du så tager den på, er den helt klar og du sikrer at hele din hånd får glæde af kuren.
  3. Basecoat! Jeg ved godt, at jeg har sagt til mange af jer i pavillonen, at jeg sjældent får brugt basecoat. Det tager jeg hermed i mig igen. Den rigtige basecoat gør en verden til forskel for holdbarheden af din neglelak, og her er Clean altså uovertruffen. Det er Kure Bazaars mest solgte produkt overhovedet på verdensplan og det siger ikke så lidt. Clean virker som en almindelig basecoat, der beskytter neglen og styrker lakkens holdbarhed. Men det er ikke en almindelig basecoat. Vi kalder den for polyfilla for dine negle, for den virker som en naturlig polyfilla på riller og flosser, og efterlader dem helt glatte og matte, så lakken lægger sig perfekt ovenpå. Og sidder fast. Vitterlig, det virker, så jeg skal aldrig være doven mere.

Klik ind igen og hør hvilke lakfarver, der rykker i Paris lige nu. Det sørgede jeg selvfølgelig også lige for at få en opdatering på.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...