I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Læs artiklen, den er virkelig fin

Det er Pernille Rosendahls tredje forside på Eurowoman. Jeg synes, den er så smuk. Jeg var med til at lave de to første for mange år siden, da jeg var mode- og skønhedsredaktør på magasinet. Swan Lee var relativt nye og jeg havde fulgt Pernille og ikke mindst hendes virkelig gode stil, og jeg kan huske, at jeg ringede til hende for at høre, om hun ville være med i magasinet.

I dag er jeg glad for de fine snakke, Pernille og jeg har, når hun kigger forbi os i skønhedspavillonen. Det gør hun jævnligt. Pernille er en helt særligt inspirerende sjæl og det betyder altid noget, dét vi taler om. Det gør det også til de kirkekoncerter, jeg har været med til.

Læs artiklen i Eurowoman, den er virkelig fin.

Og vil du have et lille tip om, hvilke produkter, Pernille får sin smukke hud med (jeg kan godt afsløre det her, for Pernille har selv lagt det op på sin Instagram flere gange), så er det blandt andet Ruhaku Gettou Cleansing Oil, den fine japanske renseolie som Pernille kalder ‘sin nye bedste ven’, Vintner’s Daughter (but of course) og Amly som hun selv siger, at hun ‘er afhængig af’ (det kan vi godt forstå, det er vi også).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...