I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg er nødt til at fortælle jer om denne

Jeg har glædet mig som et lille barn til at præsentere jer for dette lille sorte vidunder som nogle af jer allerede har fået lov at smugkøbe i pavillonen de sidste par dage. Den er fantastisk. Faktisk vil jeg gå så langt som til at sige, at den er et must hos alle.

Det er ikke en hårbørste. Det er en massagebørste til hovedbunden. Alligevel har den noget med dit hår at gøre, for oplever du at du fælder mere end godt er, har ammehår eller begynder at blive lidt tyndhåret ved tindingerne (jo, det er også en kvindeting, desværre), så er dette din bedste ven.

Den giver nemlig den helt korrekte massage af hovedbunden, der sikrer cirkulation og blodgennemstrømning, hvad der vækker dine hårsække og skaber øget hårvækst. Jeg burde lægge et billede op af alle de små nye hår, jeg har fået af at bruge den (og jeg lover at Keiko og hendes team kommer forbi pavillonen i det nye år og giver jer samme hovedbundsmassage som jeg svimlede over, da jeg første gang prøvede dem).

Kenzan-børsten kan også en masse andet. Døjer du med hovedpine, migræne og spændinger er den eminent til at afhjælpe. Og du kan sagtens fortsætte afspændingen ned langs nakken og udover skuldrene. Har du ubalancer i hovedbunden, skaber den ligeledes balance.

Og så er den bare et virkelig effektivt afstresningsværktøj (juletid, anyone?). Køb den til dig selv, og giv den i julegave til alle, du under det bedste. Den er også absolut rimelig i pris, hvis du spørger mig.

Find al info her<<

4 Kommentarer

 • Svar
  CharlotteR
  24. november 2019 kl. 19:07

  Den må jeg prøve.
  Kan ikke finde den i shoppen, har du et link?

 • Svar
  Tanja
  24. november 2019 kl. 20:21

  Hej Charlotte. Kan du reservere en til mig? Har ikke mulighed for at bestille før imorgen eftermiddag? Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   25. november 2019 kl. 09:44

   Hej Tanja,

   Du kan sagtens nå at bestille – jeg har sørget for at have rigeligt af dem.

   Rigtig god fornøjelse, når du når dertil.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...