I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg skulle hilse fra April

Jo, der kommer flere Gua Sha-tips her på domænet, så hold dig endelig til. Men jeg har fået en del spørgsmål fra jer om Vintner’s Daughter Essence (altså det nyeste produkt, ikke serummet som de fleste af jer allerede kender og bruger flittigt). For hvad er det præcis for en rolle, Vintner’s Daughter Essence udfylder i din hudplejerutine. Læs fluks med her.

For nylig kaldte den amerikanske skønhedsbibel Allure den for ‘holy water’ og det er ikke så lidt.

Men Vintner’s Daughter Essence er absolut heller ikke så lidt. Faktisk udfylder den rollen som all-in-one-produkt hos de mange af jer, der enten drømmer om en mere aktiv indsats for huden eller som jævnligt køber sig fattig, hver gang der bliver råbt op om nye vidunderprodukter til huden (ja, vi taler dig, der har et skønhedsregime på 4-5-6-7 hudplejeprodukter for at få alle dine ønsker opfyldt).

Here is the deal.

Jeg ringede til April, der er den virkelig cool kvinde bag Vintner’s Daughter og forelagde hende alle jeres spørgsmål, og fik øjeblikkeligt svar til jer.

Når du bruger Vintner’s Daughter Essence får du automatisk alle disse steps med i flasken:

 • Fugt
 • Vitamin C Serum (ja, det taler alle om og her får du stabiliseret naturlig C-vitamin)
 • Hyaluronserum (du behøver ikke andet end denne, det er som at give huden et glas vand)
 • Antioxidant-serum
 • Pre- and probiotics-serum (det er dét, der giver Essence den autentiske fermentede duft)
 • Plantestamcelle-serum (det taler alle også om lige nu)
 • Daglig mikro-exfoliering
 • Niacinamid-serum (jo, det vil du gerne have i dine produkter)
 • Mikroalge-serum (det nyeste på skønhedstrendfronten)

Det er en ‘holy water’ som Allure skriver. Og det er også et aktivt produkt som for nogle skal bruges stille og roligt i starten, for derefter at trappe op. Er du vant til at inkludere en masse af ovenstående i dit hudplejeritual, så kører du blot løs. Det er der mange af jer, der har gjort med stor fornøjelse.

Er du ikke vant til disse aktive ingredienser, men drømmer om at gøre noget mere for din hud, så start ud med at bruge Essence fx hver anden aften i en periode og trap derefter op til hver aften og måske derfra til både morgen og aften, hvis du føler at din hud har brug for det. Spørger du April er Vintner’s Daughter Essence og Vintner’s Daughter Serum som yin og yang for hinanden, men foretrækker du at bruge dem hver for sig, eller måske blot det ene af dem, så gør endelig det, du føler er rigtigst for din hud.

Selv har jeg haft virkelig stor glæde af at bruge netop Essence på hals og dekolleté. Min hud dér bliver meget let pigmentplettet og uens, selv om jeg bruger høj faktor og passer på. Det er altsammen forsvundet med Essence, og huden er blevet fin, jævn og babyblød igen. Jeg har prøvet med alverdens produkter tidligere, uden held (og i øvrigt ofte med knopper eller andet som følge) – dette var right up my alley og jeg har nu tænkt mig at flashe min fine dekolleté til alle julefesterne.

Har du spørgsmål, så fyr endelig løs her nedenfor, eller brug vores onlinevejledning lige her<<

2 Kommentarer

 • Svar
  Tina KH
  23. november 2019 kl. 10:23

  Holy water er en god betegnelse 🙂
  Tak for en dejlig blog og en god weekend ønskes 🙂

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   23. november 2019 kl. 14:28

   Kære Tina,

   Den er jeg også ret vild med;) – og absolut selv tak og i lige måde. Det er jeg virkelig glad for at høre.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...