I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

It’s my (birthday)party

Jeg lovede at byde ind med en liste over mine nye pariserfavoritter. Flere har efterspurgt den siden jeg skrev det, og den kommer fluks her. Den indeholder flest nye steder, som jeg enten faldt over eller længe har villet tjekke ud, men også et par gamle kendinge. Min helt perfekte fødselsdag i Paris for nylig så derfor således ud.

Jeg blev vækket med champagne og fødselsdagssang af min familie på Relais Christine – det helt fantastiske hotel, jeg havde fået anbefalet af Chanel (det kan virkelig varmt anbefales, hvis du skal noget særligt i Paris og har lyst til at spendere). Morgenmaden tog vi rundt om hjørnet på den lille udendørscafé Maison Sauvage på hjørnet i rue de Buci, hvor jeg bestilte alle mine favoritter fra kortet – pandekager med blåbær, avocadotoast, god kaffe, friskpresset juice og – ej at forglemme – ristet surdejstoast med ricotta, friske figner, timian og honning. Det sidste har en stor plads i mit (mad)hjerte. du kan kende den med det samme på facadedekorationen med blomster og stråhatte. Det lyder tacky, men er ret fint, og om aftenen er der lys i, der ligner små stjerner. Der er mange, der er faldet for dette sted, så sørg for at have tid til at stå i kø.

Turen gik videre til stormagasinet Le Bon Marché 24 rue du Sevres, hvor jeg var blevet inviteret til en fødselsdagsmanicure i Kure Bazaars neglebar af Christian, der står bag mærket. Og mens jeg blev iført de fine Kure Bazaar-manicurehandsker og Kimono, som er min current craving (og nej, det er ikke en kimono, men en lakfarve), gik min familie over i parken ved siden af. Jeg nåede også at få en konsultation hos noget helt særligt, som jeg nok skal fortælle meget mere om senere, og så nåede jeg selvfølgelig at tjekke alle de nye skønhedsmærker ud på hylderne på 2. etage. Her havde de lavet en lille Gua Sha Bar – jo, det er også nået til Paris nu.

Vil du i øvrigt have de manicuretips, jeg fik tillusket mig hos Kure Bazaar, så læs fluks med her.

Og så var det tid til fødselsdagskage, og hvor finder man bedre det end i Paris. Jeg valgte et helt særligt sted. Hør hvad det var næste gang, du klikker ind.

2 Kommentarer

 • Svar
  Kirstin Fogtdal
  23. juli 2019 kl. 09:23

  Hej Charlotte 🙂

  Jeg er vild med din hjemmeside og bruger mange af dine produkter. Jeg har bl.a makeup Paletten fra Kjær Weis, med alle de skønne produkter i, men nu har jeg brugt min foundation op og vil købe en ny. Jeg kan ikke se, at du stadig har den, hvis du har, er det dejligt, men vil du fortælle mig, hvad den farve foundation hedder. Der er jo mange at vælge imellem, men den farve, er supergod til mig.
  Kærlig hilsen
  Kirstin

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   23. juli 2019 kl. 15:40

   Hej Kirsten,

   Mange tak for din hilsen. Hvor dejligt at høre at vores univers og produkter falder så godt i din smag;) Og ja, Kjær Weis-paletten var virkelig fin. Vi overvejer at lave den igen til jul.

   Lad os lige tjekke lageret. De ligger ikke online, men vi har som regel et par foundations-refills liggende til palette-kunder, der gerne vil fylde op. Har du mulighed for at sende os en mail til hello@ilovebeauty.dk, så får vi det fluks tjekket.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...