I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Åh, Paris …

Jeg bliver aldrig færdig med Paris. Hverken med fortovscaféerne, croissanterne eller café au lait’en. Med haverne, tårnene eller de små gader. Og med alle de nye ting, der hele tiden popper op.

Du kan stadig finde mine yndlingssteder i Paris i denne lille guide (oh ak og ve, den lille spilledåseforretning i Palais Royal er lukket – til gengæld er der åbnet virkelig meget andet fint i den lille have-oase), og nu har jeg fået mig et par nye favoritter. Jeg holdt nemlig min fødselsdag i Paris forleden og fyldte dagen med lutter gode sager.

Jeg tjekkede ind på Relais Christine, et fantastisk sted, hvis du gerne vil spendere. Alt er fint – fra den lille gårdhave med blomster til det fine bibliotek, hvor du kan sidde og læse, til Guerlain Spa’en i kælderen og værelserne. Åh, værelserne. Vi boede på et værelse i to etager og med ovenlysvindue, så man kunne ligge og se på stjernerne om natten. Bløde tæpper under fødderne og så stille som jeg aldrig har hørt det før i Paris. Og så ligger det i 6. arrondissement – mit yndlings – med liv og de fineste caféer og restauranter lige rundt om hjørnet.

Jeg skal nok lave en liste over mine nye favoritter, men først lige en tur på Kure Bazaars neglebar i Le Bon Marché 24 Rue du Sevres, som er et af mine musts i Paris (hvis du følger med herinde, ved du det allerede). Christian, der står bag Kure Bazaar, som vi også har i skønhedspavillonen, havde foræret mig en manicure i fødselsdagsgave, og som altid, når jeg er der, suger jeg til mig af tips fra manicuredamerne.

De kommer fluks næste gang, du klikker dig ind.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...