I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Gæt hvad jeg svarede

Sammen med 11 andre skønhedseksperter i det nyeste nummer af Eurowoman har jeg fået lov at byde ind med mit absolutte all time-skønhedsprodukt der virker. Mon I kan gætte hvilket det er?

Måske kommer det ikke som en overraskelse, at det er Vintner’s Daughter, jeg har valgt. Det skulle det i virkeligheden helst heller ikke, da det er mit all time-favoritprodukt, der gerne netop skulle være all time og ikke forskelligt hver gang jeg bliver spurgt:

“Da den blev lanceret, skrev skønhedsbiblen Into the Gloss: The Face Oil to end all Face Oils, og det havde de ret i. Mit favoritprodukt gennem min snart 30-årige skønhedskarriere er serummet fra Vintner’s Daughter. Uden tøven. Jeg prøvede den første gang i 2016, og siden har jeg brugt 4-6 dråber hver eneste dag. Foruden gløden, fugten og den smukke, bløde hud, du får af den, har jeg på det nærmeste fralagt mig behovet for foundation og pudder. Det elsker jeg”

Jeg kan tilføje, at jeg også oplever – her flere år efter, hvor min hudkvalitet ‘burde’ blive ringere – at den rent faktisk kun bliver bedre. Det er ikke kun min egen følelse, men også når jeg får målt huden med diverse apparater og devices.

Hvis du aldrig har prøvet Vintner’s Daughter, kan jeg kun anbefale dig at kigge forbi os i skønhedspavillonen i Kongens Have og høre, hvad den kan gøre for din hud. Det er der rigtig mange, der gør.

Du kan naturligvis også finde den online her<<

Mange tak til Eurowoman.

3 Kommentarer

 • Svar
  Christina Ulrikka Solveig
  30. november 2019 kl. 14:49

  Kære Charlotte, jeg er helt enig, jeg har lige købt den hos dig for første gang. Min hud har ændret sig pga overgangsalder og jeg har prøvet alt til mit ansigt da min hud tørre ud hele tiden, alt så mener jeg alt. Ikke nok med at Vinters Daughter har en skøn skøn, så smelter den nærmest ind i huden og giver en fantastisk glød, ja den er ikke billig, men hold da oppe jeg er fan.. ❤️✨

 • Svar
  Christina ulrikka Solveig
  30. november 2019 kl. 17:15

  Den har en skøn duft, det var det jeg ville have skrevet ???

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   1. december 2019 kl. 13:21

   Kære Christina Ulrikka,

   Mange tak for hilsen, og hvor er det godt at høre, at du også er faldet pladask for Vintner’s Daughter. Og at det har hjulpet dig og din hud.

   Duften, ja, den er virkelig skøn, og halvdelen af oplevelsen.

   Rigtig god adventssøndag.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...