I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

I de gamle gemmer (don’t miss)

Jeg har fundet to kasser med gamle modemagasiner i skuret i mit sommerhus. Jeg har så svært ved at smide magasiner ud, ikke mindst i disse tider, hvor alting foregået på nettet. Jeg elsker stadig og heldigvis en god bog og et godt magasin.

Så jeg har pløjet dem igennem (jeg skal jo nødig gå glip af noget) og de var fyldt med gamle skønhedstrends, som fik mig til at mindes, smile, græmmes og tænke, at der trods alt sker rigtig meget på ti år. Også i skønhedsverdenen.

Hvis du også vil have glæde af nogle af disse trends, og måske både mindes, græmmes og smile lidt sammen med mig, så lægger jeg dem i disse dage op på Instagram Stories. Du finder mig lige her.

Husk også at vi kun sender online-ordrer en gang om ugen her i sommerperioden (frem til 1. august). Næste gang er i morgen mandag, så bestil endelig, hvis du skal have noget med. Onlineshoppen finder du her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...