I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Sommertid er sæbetid (jeg elsker disse)

Oh, soap and glory. Hvis det er længe siden, du har haft fingrene i en ‘rigtig’ sæbe, altså sådan et sæbestykke, som ens bedstemor altid ønskede sig til jul, så er du vitterlig gået glip af noget. Sæbestykker er tilbage i stor stil – ikke i de parfumerede udgaver fra parfumehusene, men fine, velduftende, håndlavede sæbestykker baseret på gode olier.

Jeg elsker gode, gammeldags håndsæber. Faktisk mener jeg, at de er fuldstændig undervurderede, og jeg har ofte slået et slag for dem i blade og magasiner. Jeg er heldigvis ikke den eneste længere, for i lyset af tendenser som bæredygtighed, clean beauty og økologi spirer en ny bølge af håndlavede, økologiske, ja gammeldags, håndsæber, der vasker hænder og hud bløde uden dikkedarer og alt det andet, der traditionelt tilføjes i flydende sæber.

Med mig i sommerhuset har jeg altid disse fine håndlavede øko-sæber. De ligger i en lille skål ved min håndvask og udover at de dufter fantastisk (jeg ville ønske at jeg kunne sende duften ud til jer), så er de skabt af udelukkende de bedste koldpressede, økologiske olier fra kokos, mandel, solsikke og avocado, der sikrer, at alle vitaminer og næringsstoffer (vi taler vitamin A, B, E samt Omega 3, 6, 7 og 9) bevares. Det kan du mærke, når du vasker dig med dem. Du kan også mærke at de er helt uden SLS og fyldstoffer. Hænder og hud efterlades bløde, nærmest som havde du taget håndcreme på.

For mig er det ren sommerhuslykke. Mine favoritter, som jeg har lokket min favorit-sæbepusher til at lave særligt til mig, er én med grøn matcha og citrongræs, og en med rødbede og lavendel (lyder måske mærkeligt, men er fantastisk). Hvis du vil også drømmer om at vaske hænder (og krop, ja selv hår, i det bedste og reneste), så byder jeg på dem her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...