I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvornår har du sidst kigget din taske efter i bunden?

Ja, jeg mener i bunden. Der ligger sikkert en masse ting, du har glemt alt om eller ikke lige har fået kigget på længe. Alt det, vi slæber med rundt til daglig, og alt det, der bare hober sig op, fordi vi aldrig får det taget ud igen.

Gamle læbestifter og makeup, der burde være smidt ud for længst og byttet til nyt. Måske sidder der endda en gammel lakrids fast på noget af det. Eller snulder fra det halstørklæde, du har haft med hele vinteren. Kvitteringer (det er derfor, vi altid sender dem pr. SMS i pavillonen). Kuglepenne fra alle mulige og umulige steder. Samlingen af mundbind, der endnu ikke er røget på porten. Håndsprit (det er stadig en god idé, men gør det til en fornøjelse og smid de gamle, sprittede ud, og vælg denne, den fylder ingenting og doubler som opfriskende og rensende mist i rummet omkring dig).

Selv har jeg en kedelig tendens til at slæbe rundt på et hav af opladere, airpods, devices og typisk flere af hver slags, der ligger sammenfiltrede i bunden. Om morgenen orker jeg ikke lige at filtre dem ud, og så slæber jeg hele molevitten med. Igen.

Er det mon tid til en lille forårsrengøring?

Kvitteringer, gamle lakridser og kuglepenne må du selv klare.

Men måske jeg kan hjælpe dig til at rydde lidt op i skønhedsprodukterne.

For hvad er det egentlig, vi fylder vores tasker og lommer med on the go.

I betragtning af at jeg har alverdens skønhedsprodukter til min rådighed, så er det i virkeligheden begrænset, hvor mange jeg tager med mig, når jeg går ud. Jeg foretrækker så klart, at mine daglige rutiner om morgenen sikrer, at jeg ser nogenlunde ud hele dagen og ikke trænger til det store touch-up.

Samtidig foretrækker jeg til enhver tid de såkaldte multiprodukter, der kan bruges til flere ting, så jeg behøver mindre.

Som balmen, der på et øjeblik giver dig farve i kinder og på læber, og highlighteren, der i et snuptag kan bruges som læbepomade også. Jeg elsker de små duo’er hvor jeg både har blush og bronzer i ét, og negleolien som både klarer mine tørre neglebånd og som samtidig fungerer som aromaterapi-rollon, når jeg trænger til et boost. Og selvfølgelig kammen, der red(d)er mit hår.

Og så prioriterer jeg til enhver tid produkter til velvære og energi. Som olien, der ikke er til huden, men brændstof til krop og hjerne; den lille flaske, der giver ro i stressede stunder, og sprayen, der redder din mund efter frokost.

De er altid med mig.

Vi forærer dig tasken til at have det i

Måske har du allerede spottet vores nye, fine økologiske blomstrende mini-totebag som vi fortalte om forleden. Vi har netop fået den ind, og det fejrer vi hele weekenden med at forære den som gave ved alle ordrer over 1.200 kr.

Så hvad med at benytte lejligheden til en gang forårsrengøring i håndtasken, så du kan få de gamle sager skiftet ud (gammel makeup giver ikke et friskt forårslook vil jeg gerne understrege) eller står du alligevel for at anskaffe dig en ny Vintner’s Daughter, solbeskyttelse til forårssolen eller farve til kinder og læber, så slå til nu.

Jeg har samlet alle mine egne taske-skønhedsfavoritter til inspiration her.

Måske der var noget for dig også.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...