I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Hvis du ikke nåede det sidst

For et par uger siden bød vi på en lille Sunday Treat, hvor I fik en travelsize med, når I købte jeres yndlings-Amly-produkt online. Det var ikke alle, der nåede at få fingre i det. Så nu hvor sommerferien nærmer sig for de fleste, er det lykkedes os at skaffe et lille ekstraparti af de fine Amly-travelsizes, hvis du kom for sent sidst.

For originalstørrelserne kan være tunge at slæbe med på ferie, især hvis du – som jeg – aldrig viger fra krukken med Deep Cleansing Balm eller flasken med Radiance Boost. Den nye Floral Water Eye Creme er jeg også stærkt forfalden til, så den skal også have plads i kufferten. Åh, og den nye bodyoil, der trænger ind i huden med blot et enkelt strøg, så du ikke skal stå dér i sommervarmen og rode med olier (og travelsizen er to die for, jeg siger det bare).

Så dette er blot en høflig servicemeddelelse om at holde dig til lige nu og her, hvis du alligevel står for at skulle købe nyt.

Med dit yndlings-Amly-produkt får du nemlig en travelsize af samme produkt som du let kan tage med dig på ferie. Vi taler betydelige størrelser på 5-15 ml og med høj værdi på flere hundrede kroner.

Bemærk! Den fine travelsize bliver automatisk lagt i din indkøbskurv, når du køber det store produkt online. Det gør den sålænge lager haves. Bliver den ikke automatisk lagt i, så du kan se den i kurven, er det fordi den er udsolgt. 

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...