I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Tak for fint besøg til Alt for Damerne

For nylig havde jeg besøg af Alt for Damerne herhjemme, hvor de kiggede i både mit klædeskab og mine skønhedsgemmer. Det er ude i denne uge sammen med et interview om mine tøjvaner og -uvaner, hvis man kan kalde det dét. Samt selvfølgelig de skønhedstips jeg overhovedet kunne snige ind.

Så det endte med at handle om både de mariehønestiletter, jeg købte på min allerførste tur til New York nogensinde, om en (alt for) dyr kjole jeg købte i Antwerpen fordi jeg skulle direkte hjem til gallamiddag med Kronprinsessen, om nogle Chanel T-shirts jeg engang solgte på loppemarked (og bitterligt har fortrudt) og om den ene ting, jeg ville prioritere, hvis jeg kun havde fem minutter til at gøre mig klar.

Og faktisk var det ret pudsigt. Jeg gik egentlig og følte, at jeg var ret enkel i stilen med jeans og sneakers, men da vi hev tøj ud skabet til artiklen, viste det sig, at langt det meste er fyldt med mønstre, print og patchwork.

Så hvis ikke andet, fandt jeg ud af at jeg er langt mere farverig end jeg troede. Det er jo aldrig af vejen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...