I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Vi inviterer til skønhedssommermarked

De mange af jer, der kommer fast hos os, vil vide at vi altid kører i lavt gear i skønhedspavillonen i juli måned. Det gør vi også i år, men det betyder absolut ikke at du skal gå glip af vores fine skønhedsunivers. Online har vi selvfølgelig og som altid åbent 24/7, og sender hele måneden som vi plejer.

Og, her kommer det fine (hvis vi selv skal sige det), så åbner vi et særligt I LOVE BEAUTY Summer Market på vores kontor en smule længere nede ad gaden. Mange af jer har allerede været forbi efter afhentningsordrer og under lockdown, og ved, at kontoret ligger i det fine lyserøde hus (but of course) lige over for Orangeriet, ind gennem porten til baghuset og op ad trappen.

På kontoret er der meget mere plads end i pavillonen og her vil du finde særligt udvalgte sommerfavoritter og limited editions, som vi normalt ikke har på hylderne. Vi taler fine hammamtørklæder til stranden (og til at skabe skygge), flasker til koldbrygget te, solcremer, små rejsestørrelser og meget mere. Du kan selvfølgelig også købe vores normale varer deroppe og afhente dine onlineordrer.

I LOVE BEAUTY Summer Market har åbent fra mandag den 5. juli til og med fredag den 30. juli alle hverdage fra 11.00-15.00, hvor du er mere end velkommen, hvis du er på vores kanter. Hvis ikke, laver vi selvfølgelig også sommermarkedet online.

Men det er altsammen først om en uge. I den kommende uge holder vi åbent som vanligt i skønhedspavillonen, hvis du foretrækker at fylde skønhedslageret op herfra. Åbningstiderne er tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra 11.00-17.00. Jeg kommer selv til at være der det meste af tiden, så kig endelig forbi.

4 Kommentarer

 • Svar
  SofieW
  27. juni 2021 kl. 20:10

  Kære Charlotte. Kan man lave en onlineordre og så komme og hente den fysisk til sommermarkedet?
  Bedste hilsner
  Sofie

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   27. juni 2021 kl. 21:02

   Kære Sofie, det kan du absolut. Afhentning af ordrer er stadig på kontoret alle hverdage fra 11-16 (eller efter anden aftale).

   Mange hilsner Charlotte

 • Svar
  Katrine
  29. juni 2021 kl. 10:28

  Hej, får I Amly Botanicals Deep Reveal på sommermarkedet i rejsestørrelse?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   29. juni 2021 kl. 12:44

   Hej Katrine

   De blev alle revet væk under vores lille weekend-treat med Amly sidste weekend, så de kommer ikke på sommermarked desværre. Men den findes som travelsize i alle Amly-kits, hvis det kunne være relevant for dig? Vi har dem alle på hylderne hos os.

   Mange hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...