I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvis du er i Berlin, må du ikke gå glip af dette

Igår skrev vi om vores nye matcha, som vi netop har sat på hylderne. Og lad os bare sige det sådan, lidt ligesom i eventyrerne har vi været rigtig mange igennem før vi fandt den rigtige.

Egentlig har stifterne bag Matchasome et velanset PR-bureau i Berlin med store mode- og livsstilskunder. Da Corona vendte verden på hovedet, benyttede de lejligheden til at forfølge en drøm og fascination af matchaens sunde virkning på krop og hjerne, og de japanske te-ceremonier, der omslutter den. De fandt frem til den allerbedste matcha, og var igennem ikke mindre en 50 varianter, før de fandt den helt rigtige på en økologisk farm i Kagoshima i det sydvestlige Japan.

Da verden åbnede sig igen, omdannede de deres ekstrarum på bureauet, direkte ud mod Torstrasse, til en lille matchabar, der hurtigt blev kult.

Matchasome er skabt med respekt for de traditionelle japanske traditioner, men med et cool og humoristisk tvist af Berlin. Vi synes, de rammer den balance perfekt, så matcha bliver nydelsesfyldt og tilgængeligt for alle, der gerne vil have de sanselige og sunde fordele ved den fine grønne drik.

Og ja, det siger sig selv.

Hvis du er i Berlin, må du vitterlig besøge den lille cool matchabar og nyde en matcha-softice eller en af de mange smukke og virkelig velsmagende matcha-drikke, de har på kortet.

Indtil da kan du let lave dem selv med både matcha og whisk fra vores hylder her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...