I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvad har chakra med chokolade at gøre? (mere end du tror)

Du har ganske sikkert hørt om chakra. I ayurvedisk tradition refererer chakra til 7 forskellige energicentre i kroppen, der går fra toppen af hovedet til bunden af rygraden. Fra krone-chakra til rod-chakra.

Hele tanken bag chakra er at skabe flow og energi i kroppen for at sikre din sundhed og vitalitet. Her kan de forskellige chakraer indimellem have brug for næring og balance for at holde et konstant flow.

Det kan man give på mange måder.

Yoga, meditation, massage eller urter.

Eller du kan læne dig tilbage og nyde et stykke chokolade, der er skabt specifikt til at nære de forskellige chakraer.

Som Toasted Coconut & Turmeric, målrettet solar plexus-chakraet som knyttes til vitalitet og handlekraft. Den indeholder mandler, kokosolie og ristet kokos, samt gyldne krydderier som gurkemeje, overtrukket med rå, mørk 75% chokolade. Som en sund, mindre sød og let krydret Bountybar.

Eller Cashew & Matcha, målrettet hjertechakraet som forbindes med kærlighed og glæde. Den indeholder cashewnøddesmør og den velkendte grønne matcha, overtrukket med rå, mørk 75% chokolade. Cremet, med den dybe, grønne matchasmag – og meget fin farve.

Der er 7 forskellige varianter – en til hvert chakra (og en fin æske med dem alle samlet, hvis du ikke kan vælge).

Men du behøver selvfølgelig på ingen måde at gå op i den slags for at nyde disse fine chokolader. Du kan også bare vælge efter nysgerrighed eller dine yndlingssmage.

Vi har i al fald ikke smagt mage; chokoladerne er både luksuriøse, velsmagende og mættende, og spækket med sunde ingredienser.

Se om du kan vælge blandt dem lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...