I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Værsgo, her er Top 3 bestsellers i 2022

Hvis du er fast kunde hos os, er der en vis (stor) sandsynlighed for at du allerede ejer en af Henné Organics fine liptints. Det er det perfekte læbeprodukt, hvis du spørger mig. Fine, bløde læber, let tonede i naturlige farver som blot fremhæver din egen. Bedre kan man næsten ikke ønske det.

Der er mange smukke farver at vælge imellem, og måske har du allerede fundet din favorit. Hvis ikke – eller du slet ikke har prøvet dem endnu – får du fluks her de 3 Top bestsellers her i 2022 (so far), så det er let at komme i gang.

  1. Det kommer vist ikke som nogen overraskelse, at Bare ligger helt i top. Det er den fineste neutrale tone, lidt som din egen læbefarve, blot fremhævet. Den er også perfekt, hvis du synes, at dine læber er blevet lidt blegere med årene og lige trænger til et lille pift.
  2. Nummer 2 på listen er også en klassiker. Desire er den smukkeste røde tone, der giver dine læber et lille ‘pop of colour’ som Laura fra Henné selv kalder det. Brug et lag for helt naturlige rødmende læber og to lag hvis du vil have mere farve.
  3. Selv havde jeg gættet på Azalea, som nummer 3 (den elsker jeg selv), men den blev overhalet indenom af Intrigue. Intrigue ser mørk ud ved første blik og det kan måske skræmme nogen. Men på læberne får den den dér smukke transparente rødbrune tone som er virkelig smuk og ganske uforpligtende. Du behøver nemlig ikke at holde øje med den hele tiden som du skal med en rigtig læbestift.

Se alle farverne lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...