I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

En genistreg af en læbepalet

Den internationale makeupartist Gucci Westman har skabt en genistreg af en læbepalet. Sådan skriver Eurowoman i seneste nummer om Westman Ateliers Les Nudes. Den hypede læbepalette er nemlig på Eurowomans Beauty Top 5 for forsommeren og i virkelig godt selskab.

Gucci, Chanel, YSL og Givenchy. Westman Atelier er kommet i chikt selskab på Eurowomans Top 5-liste. Det er også det eneste såkaldt clean beauty-produkt, der er sluppet gennem nåleøjet for det er nemlig dét, der er med Westman Atelier. Det er både chikt og clean. De to ting udelukker nemlig ikke længere hinanden. Heldigvis.

Og har du ikke allerede sat læberne i den fine læbepalette, så kan vi fortælle, at det er en af Westman Ateliers absolutte bestsellers. Den fine Lip Suede Les Nudes er da også temmelig svær at modstå både i udformning og når du først har fået den på læberne.

Den lille kompakte læbepalette gemmer på fire nude nuancer –  en varm rosentone, en lys pink pæon, en beige café crème og en dybere, kølig vintone. De kan enten bruges hver for sig eller mikses til lige den farve, der er perfekt til dig og dit humør.

Og formlen, vi taler koldpresset kirsebærolie, marulaolie og peptider, der giver blødhed, fylde og fugt på dine læber.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar