I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du også indimellem svært ved at finde roen?

Du ved, dét der med at rushe helt vildt inden ferien for at nå det hele, og når så ferien starter at have rigtig svært ved at falde ned igen. Eller endelig at have fundet roen i ferien og så ryge lige lukt tilbage i hjulet med bunker, mails og opgaver til op over begge ører? Her er mine 6 yndlingsprodukter, der hjælper dig på vej.

  1. Vidste du, at jade er en meditativ sten? Udover rulleritualet der i sig selv virker beroligende på nervesystemet, så forstærkes det yderligere af jadestenen. Hav jaderullen liggende på skrivebordet på jobbet og rul hver gang du kan mærke at din krop og dit hoved trænger til en lille pause, og brug den også gerne om aftenen lige inden du skal sove. Det mindsker spændinger i ansigtet over natten (og ja, spændinger er jo alt andet lig med rynker på sigt)
  2. What a difference this tea makes. Det gør den i al fald for mig. Alt omkring te-ritualet, hvis du tager dig blot en smule tid til det, virker beroligende, og denne fermenterede Breathing Tea minder mig altid om at trække vejret helt ned i maven
  3. Vi skabte oprindeligt den fine Calming Roll-On til at skabe ro i forbindelse med søvn, men den er også eminent til at skabe fokus i en hektisk hverdag. At duften er fantastisk gør det jo kun bedre (og vi har mange kunder, der bruger den dagligt i stedet for parfume)
  4. Lad dit renseritual være din meditation. Og netop dét giver sig selv, når du masserer med denne fine rensedrøm, der nærmest smelter ind i huden. Jeg er solgt.
  5. Det er ikke uden grund at navnet på denne er Green Ceremony Cleanser. Det er lidt som at lave en matcha, blot til din hud. Den kommer fuldt ekviperet med en lille ske og en økologisk musselinsklud.
  6. Nogle gange kan man have brug for at lukke verden lidt ude for at finde fokus. Denne er min absolutte favorit til det formål og den har været et fast ritual i min ferie, hvor jeg har befundet mig på et hav af forskellige hoteller, hvor jeg skulle finde ro.

Namasté.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...