I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vil du gerne have et personligt råd?

Hvis du er på vores mailingliste, så ved du det allerede (og er du ikke det, så kan du fluks skrive dig på her). For nylig skrev vi om et nyt initiativ, vi netop har lanceret, nemlig en mini-rådgivning online til alle jer, der ikke har mulighed for at komme forbi os i pavillonen. Den er der allerede mange, der har benyttet sig af.

For selv om vi gør os virkelig umage med at komme med alle vores tips og tricks på alle sociale platforme og under hvert af vores produkter i onlineshoppen, så er der jo ikke noget som råd og vejledning tilpasset dig og netop dit behov.

Det kan du få lige her<<

Her kan du skrive, hvad du har brug for at vi hjælper dig med eller bede om en specifik anbefaling samt svare på et par spørgsmål, der kan give os en bedre forståelse af din profil. Du kan oven i købet uploade et billede, så det (næsten) er som var du forbi os i pavillonen. Du vælger selv hvor meget eller hvor lidt du har brug for.

Vi håber at vi hermed kan hjælpe jer endnu bedre (og lad os endelig høre, hvis der er andet, der kunne gøre det lettere for jer. Vi tager imod med kyshånd).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...