I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du hørt om Cryoterapi?

Bevæger du dig på Instagram (følg os lige her) har du sandsynligvis ikke kunnet undgå billeder af influencers med hovedet stikkende op af en slags enmands-gruekedel. Det hedder Cryotheraphy og handler om at styrke og hele kroppen ved at fryse den ned til meget lave temperaturer i en kortere periode. En slags indendørs vinterbadning.

Den omsiggribende tendens er naturligvis heller ikke gået skønhedsbranchens velduftende næse forbi og lige nu lanceres Cryo-produkter af forskellig art. Fx har Lancôme lavet en kølende Cryo-maske, der for nogle kan være en mere human måde at afprøve tendensen, og for nylig læste jeg om Cryo Rollers til øjnene, der er en slags iskold attachment til din ansigtsrulle. Den koster en halv bondegård og hypes for sin evne til at øjeblikkeligt at mindske hævede øjne og minimere fine linjer og rynker.

Well, så er det jo sådan set langt lettere (og billigere) at du lige finder dine Rose Eye Buds frem fra gemmerne, lægger dem en tur i køleskabet og kører dem rundt om øjnene og på huden i ansigtet. De giver fuldstændig samme effekt (de-puff √ mindskning af porer √ mikrocirkulation √ stimulere kollagenproduktionen √ afslapper musklerne √ minimerer fine linjer og rynker √)

2 Kommentarer

 • Svar
  Anna
  8. oktober 2020 kl. 07:20

  Kære Charlotte, jeg har fulgt dig gennem årene og det ser ud som om at du har gjort noget (meget flot), der har strammet dit underansigt op? Især er det tydeligt omkring din kæbelinje. Jeg overvejer selv Ultraformer 3. Vil du fortælle hvad du har fået gjort/lavet? Og beklager at dette er i en helt anden retning end blogindlægget.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. oktober 2020 kl. 18:33

   Kære Anna,

   Mange tak for din hilsen. Og du skal absolut ikke beklage. Kommentarer og spørgsmål er velkomne hvor som helst herinde.

   Din kommentar gav mig virkelig stof til eftertanke. For jeg har ikke gjort noget som helst andet end jeg plejer. Og dog. Da jeg tænkte efter havde jeg faktisk ændret en enkelt lille ting – noget jeg har testet over nogle måneder for at se om det var noget for vores hylder. Nu har jeg, foranlediget af dig, skrevet lidt om det her:

   https://www.ilovebeauty.dk/27317-2/

   Måske det kunne være noget for dig at kigge nærmere på.

   De bedste hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...