I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En kop kaffe til dit hår

Vidste du, at stress og alder har ligeså meget indflydelse på dit hår som på din hud og krop. Og skal have en lige så kærlig hånd. Det glemmer vi nogle gange.

Prisen er tør og sart hovedbund, hårtab, grå hår – det vi tilsammen kalder for ‘hair ageing’. For jo, dit hår kan også ældes.

Vi møder rigtig mange kvinder (og mænd) hos os, der har udfordringer med netop disse ting. Ikke mindst i øjeblikket hvor mange af os befinder os udenfor vores comfort zone. Jeg kender det fra mig selv. Min hud giver aldrig lyd fra sig, når der er noget, men det gør til gengæld mit hår.

Mange er kommet rigtig langt med vores shampoo-bar og Kenzan-børsten, der er noget nær et lille mirakel for din hovedbund, cirkulation og hårkvalitet. Spændinger og hovedpine tager den også. Men mange af jer har spurgt om vi ikke kunne finde en booster til håret også.

Så har du lyst til at tage dit hårs sundhed et skridt videre, så har vi netop sat denne fine hår-infusion på hylden efter at have testet den i flere måneder. Det er en økologisk spray, der er superlet at bruge og som fungerer rigtig godt sammen med Kenzan-børsten. Den nærer og aktiverer hårrødderne, hovedbunden og håret uanset hvilken fase det befinder i.

Du sprayer den i hovedbunden en gang om dagen og masserer med Kenzan-børsten (eller med fingrene hvis du foretrækker det). Den skal ikke vaskes ud.

The Phytonutrient Caffeine Infusion er, som navnet antyder, baseret på koffein, der en yndet ingrediens i hårplejeprodukter. Det er nemlig ikke kun en opkvikker til din krop, men også til dit hår. Studier viser at koffein har en positiv effekt på forebyggelse af hårtab såvel som gråning af håret. Indholdet af næring og vitaminer fremmer vækst, hårtykkelse og kvalitet helt ned i rødderne.

De kalder det selv hår-ungdommelighed. Og det vil man jo gerne have, ikk.

Find den lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...