I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

It’s back (men kun i begrænset antal)

Det er vist efterhånden ingen hemmelighed, at jeg – når jeg er i Paris – altid frekventerer Kure Bazaars neglebar i stormagasinet Le Bon Marché, hvor jeg sidder side om side med chikke franske kvinder, der får ordnet negle en gang om ugen. Jeg ved at flere af jer har været der også.

Lige nu er der på alle måder langt til Paris og fransk manicure, og dét oven i købet nu hvor vi godt kunne bruge både oplevelsen, croissanterne, café cremen, modebilledet, slentreturene – og, når det kommer til manicuren, den ekstra omsorg og pleje af tørre hænder og negle.

Det er nok ikke lige på trapperne, men vi iler fluks med hjælp. Vi har nemlig en særlig lille treat direkte fra Paris, så du kan få (næsten) samme følelse hjemme i stuen. Det er nemlig lykkedes os at skaffe et lille antal af vores ultrapopulære Nail It Nail Kit som så mange af jer har efterspurgt siden det blev revet væk sidst. Laver du dertil en café creme og kører alle episoder af Emily in Paris på Netflix er det næsten som at være der selv.

Nail It-kittet får du fingre i her<< (husk der er begrænset antal)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...