I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Glem alt om dine sædvanlige renseprodukter

Mit besøg på Hawthbush Farm havde også et andet sigte end min helt personlige drøm om at se engen og prøve glamping. Amly Botanicals lancerer lige om lidt den fineste Discovery Kits i deres tre serier – Beauty Sleep, Radiance og Digital Detox – som udover at være en fin og efterspurgt introduktion til mærket for dem, der ikke måtte have kastet sig ud i det endnu, også er den perfekte rejsepartner.

Dem vender jeg selvfølgelig tilbage til, så snart de lander hos os.

Men der er også en anden nyhed, som jeg allerede er faldet pladask for, og jeg vil tro, at en del af jer vil gøre det samme, når I stikker næse og hud i den. Den dufter fantastisk. Og det er, hånden på hjertet, den største rensefornøjelse, jeg længe har oplevet (jeg kom til at tømme krukken alt for hurtigt, fordi jeg blev grådig).

Forestil dig den mest silkebløde balm som nærmest smelter ind i huden. Faktisk har du slet ikke lyst til at tage den af. Og den er også fyldt med så mange gode sager, at det også ville være synd at fjerne den med det samme.

Derfor masserer jeg den ofte ind i huden og lader den sidde, mens jeg børster tænder, reder håret med 100 strøg (I wish) og Gua Sha’er eller hvad jeg ellers kan finde på. Og når jeg så fjerner den med den fine muslinsklud, der følger med (der følger også den fineste spatula af valnød med), er huden ren, klar, blød og fyldt med gode næringsstoffer. De tæller blandt meget andet propolis og hjulkrone, men læs meget mere om det her.

Hvis du nogensinde har følt, at rensning af din hud er verdens kedeligste forteelse, der blot skal overstås (eller, ak og ve, springes over), så bliver du endegyldigt omvendt med denne.

2 Kommentarer

 • Svar
  Lee
  19. juni 2019 kl. 22:53

  Ih jeg er blevet så afhængig af Amly’s facemists efter at have haft dem med i tasken på en lang flyvetur til Bali, mærkede asap at min hud slet ikke var så tør og kedelig da vi landede på hotellet som den ellers plejer at være. Nu er de fast indslag flere gange dagligt, olien og serummen derfra er heller ikke værst, især når man får komplimenter fra venner om at min hud ikke har set så godt ud længe ( jaja hvad er venner for hvis ikke vi kan være ærlige) ? Tak til Amly ? og dig Charlotte ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   20. juni 2019 kl. 11:27

   Kære Lee,

   Hvor dejligt at høre, og ja, det gør vitterlig en forskel på lange flyture. Jeg sprayer også løs (Digital Detox-versionen er især god til fly, fordi den også renser luften og det kan man jo godt have brug for;). Du skal endelig nyde komplimenterne – og ikke mindst tjekke den nye rensebalm ud. Den er virkelig dejlig.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...