I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg er taget på glamping

For nylig fik jeg en invitation, jeg ikke kunne sige nej til. Det var til en picnic på et af de steder, jeg har drømt om at besøge, siden jeg hørte om det første gang for nogle år siden. Mange af jer har også hørt om det, for jeg har fortalt vidt og bredt – og drømmende – om den fine biodynamiske eng i East Sussex, hvor vores Amly-produkter kommer fra. Og nu er jeg her, lige midt i det hele.

Faktisk landede jeg allerede i går. For jeg ville ikke gå glip af en overnatning på Hawthbush Farm, som det hedder, der udover at levere blomster, planter og ikke mindst det berømte kildevand til Amly Botanicals fine produkter, også huser et mikrobryggeri og en såkaldt glamping-plads, altså en lidt mere glamourøs måde at campe på. Så jeg bor lige nu i The Granary, som er et lille fint træhus, men der er også små husvogne og luksustelte.

Hawthbush huser også høns og en hane, der vækkede mig i morges, samt to hunde og to katte, der forsvinder i engens høje græs, når de går tur.

Når man laver te her, smager det helt fantastisk, fordi vandet, der løber her, er særligt rigt og kendt for sine rensende og helende evner. Samtidig dufter her af neroli, jasmin, rose, kamille, lindeblomst og hyldeblomster som tørrer i særlige net i solen. Det er også alle disse ting, der er samlet i deres fine og helt særlige skønhedsprodukter.

Faktisk føles det ret meget som at befinde sig lidt midt i deres facemist (der er min favorit-facemist over dem alle).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...