I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Glædelig Mors Dag til alle

For en skønhedsnørd som mig er det ganske glædeligt at læse en NPD-rapport, der viser, at skønhedsbranchen (i USA godt nok, men mon ikke det gælder Europa også) lige nu er den hurtigst voksende af de industrier, som NPD følger. Og hvorfor er det sådan? Jo, i forlængelse af det, jeg har skrevet, de sidste par dage (og som Michelle Obama blot har understreget med sin kommentar i sidste indlæg), så er skønhedsritualer en hurtig, let, relativt billig måde, at vi kan give os selv en lille treat, som direktøren for NPD, Karen Grant, kalder det.

Rapporten viser, at på tværs af alle industrier, bruger vi lige nu penge på ting, som vi anser for ‘forkælende’, ‘særlige’ og til dels eksperimentelle (altså at vi gerne vil prøve noget nyt). Stress og jag er noget, de fleste af os oplever i dagligdagen og det påvirker de valg, vi tager, når vi køber produkter. Det er som skræddersyet for skønhedsverdenen – og ikke mindst for min egen måde at se netop skønhed på.

Få tre af mine yndlingsmåder at tage fem minutter ud til lidt me-time i indlægget her nedenfor.

Hvis du leder efter noget, der kan forkæle din krop og sjæl et øjeblik (eller måske en kollegas/venindes/søsters/datters/mosters, så er det sidste dag i dag, hvor du kan få min Yummy Mummy-skønhedsbestseller til halv Mors Dags-pris. Slå til inden midnat lige her.

Og nyd så fridagen, solskinnet, vejret, naturen, skønheden i dag uanset om du er mor eller ej.

2 Kommentarer

 • Svar
  Tina
  13. maj 2018 kl. 16:44

  Tak for info og hilsen.
  Ønsker også dig en dejlig Mors dag:-)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. maj 2018 kl. 06:38

  Mange tak for sød hilsen, Tina. Jeg håber, du havde en dejlig solskinsdag.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...