I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Følger du med på Instagram?

Mit crush på Instagram Stories er ikke blevet mindre. Jeg elsker den kontakt, vi har med hinanden derinde, og jeres små kommentarer og tilbagemeldinger. Misforstå mig ret, jeg elsker ord og at skrive længere indlæg, som jeg gør herinde (og i artikler og bøger), men der er noget dejligt umiddelbart og tilfredsstillende over at fortælle i billeder og at kunne respondere direkte på jeres spørgsmål og svar.

Så følger du ikke allerede med på Instagram, så slut dig til os lige her. Der ligger masser af Stories derinde, hvor du kan finde alt lige fra glow-guides og alle de produkter, I deler, til hvordan du bliver holdt til ilden med din Gua Sha. For jo, bikinisæsonen er så meget tættere på end vi tror.

Lige om lidt kan du også finde en guide til fyldige(re) læber på fire minutter. Nej, jeg er normalt ikke vild med disse tjuhej-guides, men denne er god nok. Så hold dig endelig til, hvis du tænker at det er noget for dig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...