I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Anbefalet i Eurowoman

Eurowomans nye nummer er dedikeret til magi. Horoskoper, hekse, tarotkort, meditation – og krystaller. Sidstnævnte er vi jo også svært glade for her hos os. Der er få ting som en jaderulle eller ametystrulle, der, udover at give glød, cirkulation og opstramning til huden, kan virke nærmest meditativt på dit sind også. Eurowoman kalder det magi, jeg kalder det for ritualer.

Vores håndlavede ansigtsruller, som Eurowoman også har med i deres artikel, er stadig en kæmpefavorit hos mig. På 10’ende år og længe før det blev ‘moderne’ igen herhjemme. Men jeg er også ret forelsket i disse nye, vi netop har fået på hylderne. Da jeg var i Go’morgen Danmark sidste sommer og fortælle om hele Gua Sha-bølgen, havde jeg nogle små rosenquartz-dupper med som rigtig mange af jer efterfølgende spurgte ind til. Allermest ligner de små håndtags-knopper til et køkkenskab, bare i smuk rosenquartz.

De kaldes Rose Buds.

Det er en ny metode indenfor den del af skønhedsverdenen, der handler om kinesiske massagemetoder. De er beregnet til øjenområdet, hvor de køler, mindsker hævelser og mørke rande (og pollen-øjne!), men kan lige så vel bruges i resten af ansigtet også, hvor de er virkelig dejlige at bruge synkront. De kan bruges kolde som de er, eller du kan lægge dem i køleskabet for ekstra kølende effekt. Om vinteren kan de dyppes i varmt vand og bruges varme til at massere lidt dybere ned i huden.

I tindinger, på kæben og langs bryn og tyggemusklerne er det ren lise at bruge dem. Hold dem blot med et lille tryk, lidt som pressur.

Akkurat som vores ansigtsruller og Gua Sha’er er alt håndlavet efter ordentlig standard og helt uden kemikalier, nikkel og diverse, som du meget ofte finder i de industrilavede ruller.

Nysgerrig? Læs fluks mere her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...