I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Så er det på mandag, ladies (don’t miss)

Den blev udsolgt på få uger. Ikke så snart var den præ-lanceret i USA, før den var revet væk. Det lager, Vintner’s Daughter havde planlagt skulle holde i 3 måneder, var solgt på ingen tid og de måtte melde udsolgt.

For Vintner’s Daughter Essence tager den tid, den tager. De 36 nøje udvalgte planteekstrakter og ingredienser – som moringa fra Indien, marine-mikroalger fra Spaniens nordkyst og bergamotte fra Italiens hæl, men også superfoods som brændenælde, mælkebøtte og gammelkendte healere som evighedsblomst, astragalus og gurkemeje – skal fermentere i 5 uger, før det giver præcis det kultprodukt, som Active Treatment Essence allerede er blevet.

Det har den gjort nu. Fermenteret i 5 uger, og på mandag står den klar på hylderne hos os online og i skønhedspavillonen. Det fejrer vi med at holde ekstraordinært mandagsåbent fra 11-17.30 i pavillonen, så alle jer, der har skrevet jer på venteliste og virkelig gerne vil have fingrene i den nye ultrahypede Essence, kan kigge forbi os og høre meget mere.

Hvis du ikke har prøvet en essence før, forklares den allerbedst som en fugtgiver på vandbasis. I Asien er de ultrapopulære og har fået tilnavnet ’transformational waters’. Du bruger dem på nyrenset hud inden din øvrige pleje. Men det er meget mere end fugt. Helt specifikt taler vi naturligt, stabiliseret C-vitamin, collagenboostende plante-stamceller, præ-og probiotika og genopbyggende mikroalger, der tilsammen vækker træt hud, mindsker pigmentforandringer og giver den dér synlige glød som Vintner’s Daughter er så kendt for. Og som vi kan spotte med det samme, når de af vores kunder, der bruger Vintner’s Daughter, træder ind i pavillonen.

‘Jeg beklager at måtte informere om, at Vintner’s Daughter Active Treatment Essence er værd en krone værd. Min bankrådgiver ønskede på ingen måde at jeg skulle forelske mig et $225 skønhedsprodukt. Beklager, men dette er vitterlig noget særligt’ lød det fra Glamours skønhedsredaktør for nylig.

Kig forbi os på mandag og se om det også er noget for dig. Og online er det lige her, det sker.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...