I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Få varme fødder med Gua Sha

På et tidspunkt lagde Liv Winther fra To The Moon et indlæg op på Instagram fra sit natbord, hvor vores Gua Sha altid har sin faste plads. Hun bruger den nemlig om aftenen, inden hun skal sove, mod kolde fødder. Det virker upåklageligt.

I det hele taget er Gua Sha’en perfekt til fødderne i den kolde tid. Også Anne, som er hernede hos os i pavillonen (og i øvrigt tidligere skønhedsredaktør på Costume) bruger sin Gua Sha på fødderne. Hun bruger den blot mod ømme og trætte fødder.

‘Så snart det er koldt og jeg spærrer mine fødder inde i varme støvler, får de klaustrofobi og bliver ømme. Jeg bruger derfor min Gua Sha under fodsålerne, da den masserer og løsner den stramme følelse. Desuden virker det ifølge min zoneterapeut også udrensende, hvilket er en god kombination til det sellerijuice, jeg drikker om morgenen’

Få flere effektive Gua Sha-tips fra pigerne her hos os næste gang, du klikker dig ind, og vil du vide mere om sellerijuice-tendensen, finder du fluks mere lige her.

3 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  24. november 2019 kl. 09:34

  Hej Charlotte. Jeg døjer så meget med muskelspændinger i nakken. Kunne jeg med fordel indføre et dagligt ritual med min gua sha i denne forbindelse? Og derudover meget med pms. Har du erfaringer heromkring? Må indrømme min er gemt godt væk lige nu. Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   24. november 2019 kl. 19:27

   Hej Tanja,

   Ja for søren, find endelig din Gua Sha frem fra gemmerne. Den er så god til muskelspændinger og flow. Ift. PMS har jeg ingen erfaring (det er jo nogle helt andre ting, der spiller ind), men det har i al fald aldrig skadet hverken nogen eller noget at genskabe flow i kroppen.

   Prøv dig frem. Hvis du døjer meget med spændinger, kan det være en rigtig god idé at bruge Gua Sha’en dagligt. Gør det blot så længe, du har tid og lyst til. Det kan være forskelligt fra dag til dag. Og nej, jeg masserer ikke alle punkterne dagligt. Jeg tager det lidt ad hoc efter behov.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  24. november 2019 kl. 19:30

  Mange tak for svar Charlotte. 🙂

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...