I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Her er mine 5 yndlings-Gua Sha-punkter

Bedre sent end aldrig, men her kommer som lovet (for snart længe siden) en lille guide til mine 5 yndlings-Gua Sha-steder. Hvis du døjer med spændinger og træthed her i kulde, regn og blæst, så kan jeg kun anbefale dig at gribe Gua Sha’en og følge mine tips. Det gør en verden til forskel.

Og husk at vi har lavet et fint Gua Sha-kit til at komme godt i gang. Der er både vores originale Gua Sha, Gua Sha to Go til at have på jobbet, Frankincense Light Oil til brug i ansigtet, når du Gua Sha’er samt udrensende badesalt til karbad, fodbad eller scrub (og for meget mad her i julesæsonen).

Gua Sha-kittet finder du her.

Og mine 5 Gua Sha-punkter kan du høre alt om i videoen her.

1 Kommentar

  • Svar
    Tanja
    24. november 2019 kl. 09:40

    Hvor ofte masserer du alle punkterne? Hver dag? Kh. Tanja

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...