I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg er ked af at måtte meddele, at den er alle pengene værd

Hun betragter en dessert om dagen som ren skønhedseliksir, men har også andre skønhedstricks i ærmet. En del af dem kommer fra vores hylder som vi netop spottede i seneste nummer af Alt for Damerne, hvor dessertmager Marie Holm bliver interviewet om sine skønhedsvaner.

Især fremhæver Marie Vintner’s Daughter – de dyre dråber, som hun kalder dem. ‘Jeg har tendens til rødmen og det er som om den luksuriøse, gyldne olieserum beroliger og mindsker rødmen. Den koster kassen, og jeg er ked af at måtte meddele, at den er alle pengene værd’.

Well, she said it.

Blandt Maries andre skønhedsfavoritter er Radiance Boost-misten fra Amly Botanicals – luksusmisten: ‘Amly Botanicals’ mist er en luksusnaturlig beroligende mist, som jeg frisker ansigtet op med om morgenen og i løbet af dagen’. Den er i øvrigt også den perfekte partner til Vintner’s Daughter, hvis vi må tilføje det.

Og så går Marie ikke ud uden Kjær Weis Sun Touched på kinderne. ‘Det er min yndlingsblush. Jeg elsker den, fordi den giver den perfekte jeg-kommer-lige-ind-fra-kornmarken-farve i kinderne’ (den gør den nemlig, eller farven, du får i kinderne, efter at have siddet med en veninde og et glas vin på et lille torv ved Middelhavet i solen).

Må vi så til gengæld anbefale Maries berømte og berygtede bananbrød? Du kan finde opskriften på hendes Instagram-profil. Don’t miss.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...