I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En forårsmaske der kan passe

Der er en særlig vibe i luften i øjeblikket med lune dage, der indbyder til at spendere tiden udenfor i haver, parker og på altaner. Med solen får jeg også helt intuitivt hang til andre skønhedsprodukter end dem, der har prydet min badeværelseshylde hele vinteren.

Skønhedsprodukter, der understøtter disse energier om forår, friskhed og fornyelse.

Rensebalms, der fjerner al snavs og makeup. Scalp Cleansers, der giver hovedbunden plads til at ånde. Washi Paper, der skrubber huden sund og energisk. Og ansigtsmasker, der slipper det grå og kedelige og efterlader huden blød, glat og klar.

Jeg fylder mig med MCT-olie (hvis du ikke har prøvet den, så er du gået glip af det bedste energiboost), forfriskende teer (denne er ren forår i tebladsform), rosenmasker og balms. Håndcreme er et must (13:00 med Majoram er det boost, jeg har med i tasken i øjeblikket).

En af mine egne maskefavoritter i denne tid er Odacités Rose Gommage-maske. Det er som at gå en tur i den berømte rosenhave i Kongens Have en sensommerdag, hvor rosenhovederne hænger tungt. Og snuse ind.

Og så er det de parisiske kvinders hemmelighed bag smuk glød.

Gommage betyder at viske ud på fransk og er en metode, hvorpå du let og skånsomt kan fjerne døde hudceller og tørhedslinjer uden at lave slibeskader på huden eller kompromittere hudbarrieren. Og det er netop dét, denne fine maske gør – fjerner alt det overflødige og efterlader huden sund og babyblød. Oven i købet får du øjeblikkeligt franske spafornemmelser af både duften, konsistensen og den særlige følelse, der følger med ritualet.

Det er ikke kun de franske kvinders favorit.

Rose Gommage kaldes også for The Hollywood Facial og kommer traditionen tro på huden af et hav af Hollywood-stjernerne, inden de skal ud på den røde Oscar-løber. Den kan i øvrigt også bruges som øjenmaske i stedet for eyepads (virkelig god!) og som læbemaske til de dér små linjer om munden.

Prøv selv, hvis du allerede har den stående hjemme på badeværelseshylden (og ellers finder du den lige her). Den er perfekt til en søndags-spadag.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...