I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Til blege ben der lyser op på den helt forkerte måde

Den er sikker hvert år på denne tid, hvor vi får et hav af spørgsmål om ben. Helt specifikt om den dér meget lidt spændende oplevelse, det kan være, når man skal lufte sine bare ben de første par gange efter seks måneder med tykke strømper og lange bukser.

Du ved, blege, tørre, matte ben, der lyser op på den helt forkerte måde.

Don’t worry. Følg blot rådene her og så er du klar in no time.

1) Find din Gua Sha frem og giv lårene en ordentlig omgang hver aften i de næste to uger. Det giver flow, spændstighed og skiller dig af med unødige affaldsstoffer, og jeg lover, at du vil kunne se en forskel. Du kan med fordel gøre det, mens du ser nyheder eller dokumentaren om Blue Zones på Netflix.

2) Find også din skrubbecreme frem fra gemmerne og giv benene en tur med den i morgen tidlig, når du alligevel er i bad (jeg bruger altid selv vores japanske Washi Towel, der er både billig, bæredygtig og supereffektiv)

3) Har du meget tørre ben, så brug denne økologiske bodybalm på benene. Den gør huden blød og smidig, fjerner alle spor af tørhed og efterlader et flot skær. Bodybalmen er også eminent til gravide maver og maveskind, der udvider sig.

4) Og så er denne din bedste ven. Det er også makeupartisternes bedste ven, og de bruger den flittigt backstage under modeugerne på modellernes ben, inden de bliver sendt ud på podierne (modellerne, altså).

Voila, that’s it.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...