I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du styr på sagerne?

Traditionen tro forsøder vi sommeren med fine sager, som vi selv elsker at have med os  – på ferien, på stranden, på picnic, i byen, i sommerhuset. Det gør vi selvfølgelig også i år, hvor vi har kastet vores kærlighed på disse små, fine tasker.

De er, udover at være ekstraordinært fine, meget praktiske; plastmaterialet er både let, robust og nemt at holde rent, og så kan tasken knappes op og foldes helt fladt sammen, når du ikke bruger den. Selvom det er en minitaske, er den overraskende rummelig. Vi bruger den allerede som hverdagshåndtaske og på stranden, med plads til både solcreme, vandflaske og bog. En vigtig bonus på stranden er, at sandet selv finder ud af taskens perforerede struktur.

Hvis du gerne vil have lidt ekstra samling på sagerne, foreslår vi, at du kombinerer med vores eget blomsternet som passer perfekt i tasken – både i størrelse og nuance.

Minitasken kan også bruges som opbevaring derhjemme. Den er fx perfekt på badeværelset til at rumme hårtørrer, muslinklude og andet, du gerne vil have lige ved hånden.

Se alle vores feriefavoritter her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...