I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Du kommer ikke uden om den blå lige nu

Måske har du allerede set dem hypet på de sociale medier. De blev nemlig lanceret i Paris allerede for et par uger siden og er de lakker, der lige nu sidder på pariserindernes fingre. Vi taler Kure Bazaars to nye og virkelig smukke blå lakker med de mindst lige så smukke navne, Provence og Papillon. De kommer lige til tiden. Eller i tiden, skulle jeg måske sige.

For uanset hvilken vej du vender og drejer dig lige nu, er der smukke blå lakker i sigte. Kampagner, influencers, celebrities, you name it, og de har blå på fingerspidserne.

Du kender måske allerede Kure Bazaars blå Sereno, der har farve som himlen på en skyfri dag. De nye blå lakker har en lidt anden tone.

Provence, som er den mørkeste af dem, er inspireret af området omkring (ja, selvfølgelig) Provence i Sydfrankrig, kendt for sine smukke lavendelmarker. Tænk dyb himmelblå med et hint af lavendel, som gør nuancen yderst klædelig. Og så har den det fine mørke look, som bliver nævnt så meget lige nu.

Papillon, den lyse af dem, er inspireret af den lille spanske ferieø Menorca, og navnet betyder noget så fint som sommerfugl. Det er den fineste blå, nærmest sart pastel, som lyser flot op på neglene.

Find dem eksklusivt hos os.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...