I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Til julebal i skønhedsland

Jeg har en tradition med min søn. Hvert år køber vi et nyt stykke julepynt og når vi pynter træet, minder det os hvert år om den jul, vi købte det. Typisk vælger han, men i år tænker jeg, at det er mig, der vælger, for vi har fået lavet det fineste skønhedsjulepynt.

Det er ikke første gang, vi byder på julepynt. Tidligere år har vi samarbejdet med multikunstner og ven af huset, Shane, der har forvandlet miniature-parfumer og særligt I LOVE BEAUTY-glitter til små julealtre.

Denne gang har vi samarbejdet med et lille familieejet broderi i Indien, ledet af moderen, der er uddannet tekstildesigner. De har vundet flere priser for deres smukke designs og er kendt for deres altid høje kvalitet.

De har lavet en virkelig fin broderet læbestift til os (for hey, lidt læbestift skader jo ikke) og den fineste broderede version af vores populære I LOVE MY GARDEN-parfume.

Det tager 4 timer at lave et stykke julepynt og vi skulle hilse og sige, at det kræver snilde og træning at lave 100, der er helt ens.

Vi gør opmærksom på, at de kommer i begrænset antal.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...