I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Don’t leave Paris without it!

… we repeat, do not leave Paris without it. Sådan skrev Vogue om hårguru David Malletts absolut afhængighedsskabende hårserum, som pryder lokkerne på berømtheder som Kate Winslet, Penelope Cruz og Diana Kruger. Også Naomi Campbell, Demi More og fransk Vogues Emanuelle Alt ynder at lægge deres hår i Malletts hænder. Det gør de i hans fantastiske salon i Rue Notre-Dame des Victories i Paris – i en 400 kvadratmeter  gammel pariserlejlighed fra det 17. århundrede med moderne design, antikviteter og kuriøsiteter i en skøn blanding. Måske du så mit billede derfra på Instagram (@charlottetorpegaard), da jeg var i Paris for nylig.

Og jeg forlod absolut ikke Paris uden. Rent faktisk tog jeg et helt parti med hjem, og de  står nu fint på mine messinghylder i pavillonen, så I også kan få glæde af dem. Jeg har brugt hårserummet siden 2013, hvor jeg første gang stiftede bekendtskab med det. Det var helt nyt og Mallett var gennem 27 forskellige formler, før han fandt den rette, der trænger let og hurtigt ind i håret uden at efterlade hverken en hinde eller følelse af produkt. Det elsker jeg. Alligevel giver det volumen og glans (og holder flyvske hår og elektrisk vinterhår på plads). Jeg blev spurgt forleden af Tanja, hvad jeg bruger af stylingprodukter. Jeg bruger faktisk kun dette (og indimellem en smule god gammeldags hårlak, når bølgerne går højt). Serummet er baseret på olie fra macadamia-nødder, en olie, som han også anbefaler at massere i hovedbunden, hvis den er tør. Det er et naturligt serum helt uden de nasties som jeg gerne undgår i mine produkter (vi taler traditionelle hårprodukt-ingredienser som mineralske olier, silikone, parabener, formaldehyd, synteter og deslige). Hvordan man bedst bruger Malletts hårserum? ”Kom 2-3 pump af mit serum på hårene af din naturbørste. Bøj hovedet forover, og børst hår og hovedbund. Resultatet er utroligt! Eller brug i stedet fingrene, et af de mest dyrebare værktøjer, som Moder Natur har givet os.” Selv bruger jeg ikke mere end et enkelt pump til mine skandinaviske lokker og oftest direkte i håret med fingrene, og det er alt rigeligt, selv om jeg har halvlangt hår. Og så holder flasken i rigtig lang tid.

Find også hårserummet i min onlineshop her<<

12 Kommentarer

 • Svar
  Camilla
  1. december 2017 kl. 00:03

  Kære Charlotte
  Tak for altid gode råd og fif. Den lyder skøn den serum. Bruger du den også i vådt hår og før føntørrer, eller bruges den kun i tørt hår?
  Kh
  Camilla

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. december 2017 kl. 00:07

  Kære Camilla,

  Tak for din søde hilsen – det er jeg glad for at høre;) Jeg bruger den altid i tørt hår, efter føntørring. Dér er en helt perfekt. Især er jeg vild med, at jeg ikke kan mærke den i håret, udover at den giver volumen, glans og elasticitet.

  Den kan varmt anbefales. Jeg er på mit fjerde år med den.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tina KH
  1. december 2017 kl. 00:32

  Det er lige gaven for mig til jul:-)
  Tak for tip og info, dejligt med lidt Paris historie også:-)

 • Svar
  Anne Mette K
  1. december 2017 kl. 06:56

  Spændende, dejligt at den er fri for alt det slemme, jeg mærker stor forskel efter mine hårprodukter er det. Kan man bruge/fordele den uden børsten, ved du det? Jeg har krøller, som jeg de fleste dage lader krølle (for en gang skyld passer de meget godt med hårtendensen i tiden). Og når de skal det, er de ikke så glade for min børste (heller ikke selvom det er en Mason Pearson suk, men jeg bruger den dog nogle aftener, 100 strøg :). God weekend!

 • Svar
  Tanja
  1. december 2017 kl. 08:58

  Uha det lyder skønt det produkt Charlotte. Det skal prøves:) stort knus fra Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. december 2017 kl. 09:01

  Hvor dejligt, Tina, glad for at kunne inspirere. Og jeg håber, at du får det i julegave – håret bliver SÅ fint;)

 • Svar
  Tanja
  1. december 2017 kl. 09:03

  Vi tager på juletur til København idag. Er ikke så kendt i København. Med udgangspunkt fra Kgs Nytorv måske hvor finder jeg dig så nemmest ?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. december 2017 kl. 09:04

  Enig, Anne Mette, man kan faktisk reelt mærke forskel, når der ikke er alle mulige fyldstoffer i ens hårprodukter. Og ja, du kan absolut bruge den uden børsten (jeg har lige tilføjet det i indlægget). Jeg bruger den oftest selv bare med fingrene som jeg kører gennem håret, når det er vasket og føntørret. Det er jo ikke hver dag, man har tid til at stå med hovedet nedad og børste løs;)

  Ja, krøller er absolut i tiden lige nu (og jeg ejer ikke en eneste). Jeg tænker, at hårserummet ville både gøre dem skinnende og måske mere regerlige (hvis de er uregerlige) og samtidig definere krøllerne.

  Kom ned forbi og prøv, hvis du befinder dig i nærheden af min lille pavillon i Kongens Have.

  xxCharlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. december 2017 kl. 09:14

  Hvor hyggeligt, Tanja, Du skal være så velkommen. Vi har åbent fra 11-17 i dag, og det er ikke forfærdeligt langt fra Kongens Nytorv. Det letteste er at gå ned ad Store Kongensgade og til venstre af Dronningens Tværgade. Forenden af den finder du Kongens Have og pavillonerne. Min ligger til højre, næsten ned ved Sølvgade.

  Adressen er Kronprinsessegade 23, hvis du tager den på Google.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  1. december 2017 kl. 10:14

  Glæder mig til at se:) vil du gemme en serum til mig. Håber at nå det idag ellers imorgen formiddag:) kh. Tanja

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. december 2017 kl. 12:18

  Det kan du tro, Tanja, jeg stiller en til side til dig. Og jeg er her selv i dag og i morgen;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  1. december 2017 kl. 15:05

  Tak Charlotte. Vi kommer først imorgen 🙂

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...