I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

De sidste par måneder har jeg vasket hænder i disse

Jeg elsker gode, gammeldags håndsæber. Faktisk mener jeg, at de er fuldstændig undervurderede, og jeg har ofte slået et slag for dem i blade og magasiner. Jeg er heldigvis ikke den eneste længere, for i lyset af tendenser som bæredygtighed, clean beauty og økologi spirer en ny bølge af håndlavede, økologiske, ja gammeldags, håndsæber, der vasker hænder og hud bløde uden dikkedarer og alt det andet, der traditionelt tilføjes i flydende sæber. Og de sidste par måneder har jeg vasket hænder i disse fine håndlavede øko-sæber. De ligger i en lille skål på min håndvask og udover at de dufter fantastisk (jeg ville ønske at jeg kunne sende duften ud til jer), så er de skabt af udelukkende de bedste koldpressede, økologiske olier fra kokos, mandel, solsikke og avocado, der sikrer, at alle vitaminer og næringsstoffer (vi taler vitamin A, B, E samt Omega 3, 6, 7 og 9) bevares. Det kan du mærke, når du vasker dig med dem. Du kan også mærke at de er helt uden SLS og fyldstoffer. Hænder og hud efterlades bløde, nærmest som havde du taget håndcreme på. Derfor har jeg fået lavet et lille parti her op til jul af mine to favoritter (det er den fineste julegave eller værtindegave, hvis du spørger mig). De ligger i en min ILOVEBEAUTYæske – en Grøn Matcha-sæbe og en Lavendelsæbe. Hvis du er på Kongens Have-kanter, så kom ind forbi skønhedspavillon og duft til dem. Hvis ikke, så tag mig roligt på ordet – det er det bedste, du kan vaske dine hænder i. Og det gælder i alle betydninger.

Find dem her<<

8 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  3. december 2017 kl. 10:13

  Hej Charlotte. Hvor var det bare en god og hyggelig oplevelse at besøge din pavillon i lørdags. Så fin og så mange lækre produkter samlet et sted. Jeg kommer til at besøge dig hver gang vi gæster København. Min hår serum er i brug og sikke en serum. Gik i seng mega træt allerede kl 21 lørdag aften med godt fladt hår der virkelig skulle vaskes her til morgen og hvad vågner jeg så lige med søndag morgen! Jeg havde lørdag inden jeg gik i seng lige taget et pump af serummet i mit hår og vupti søndag morgen havde jeg hår der ikke så fedtet ud og som på magisk vis havde ligesom fået et løft og fylde. Og ja hår vasken venter til imorgen 🙂 så skønt et produkt fra dag 1. Kan virkelig anbefales. Og min Kjær Weis blush elsker jeg også allerede 🙂 Nu har jeg altså lige nogle spørgsmål til dig:) den der fantastiske glød du har!! 🙂 hvordan spørger jeg bare. Fortæl lige hele din hudpleje / makeup rutine . Du fortalte at du havde Kjær Weis blush på men hvilken makeup creme mon? Prøvede forøvrigt muti dagcremen her til morgen og sikke en lækker creme forøvrigt. Men afsluttet du mon med lidt olie på kinderne. Fortæl…:) Du så jo fantastisk ud. Vil du ikke også lige skrive hvilket nummer det var din læbestift var? Vi snakkede om den gammel rosa farvede men synes altså også at den du havde på var fin. Hvilken mon jeg skal vælge? Derudover duftede papiret du havde pakket papiret ind i bare så fantastisk. Duft lige selv og fortæl om det er et produkt du har hos dig der dufter SÅ dejligt. Jeg så også at du har de der musselin klude på shoppen. Jeg bruger jo almindelige vaskeklude hver dag. En med koldt vand om morgen og en til min rens om aftenen. Har bare oplevet at de måske er lidt for hårde ved mine kinder her i vinter. Bruger jeg musselin kludene ligesådan. Bare blødere ? Så skal de helt sikkert klikkes hjem. Har lige et sidste spørgsmål til dig som jeg ærgrede mig over at vi ikke fik en snak om var, at jeg har fået en stor størrelse af den creme fra beaute pacifique som hedder super 3 booster med a vitamin. Har aldrig prøvet a vitamin før og har læst lidt forskelligt om den. Er mega bange for at netop min hud vil reagere med rødme og afskalning. Er det kun de receptpligtige hvor man skal være bekymret for det og hvad tænker du omkring cremen. Synes jo bare at jeg med mine 40 år godt kan sætte lidt ekstra ind og prøve at udsætte flere rynker. Håber at du kunne finde rundt i det hele og håber at du har tid til at svare og du må gerne svare på min mail hvis det er bedre. Kh. Tanja

 • Svar
  Tanja
  3. december 2017 kl. 10:50

  Ps. Læbestiften du har på på billedet hvor du har den fine blomstrede kjole på( Instagram ) og sidder i pavillonen. Mon det er den samme du havde på lørdag ?:)

 • Svar
  susanne
  4. december 2017 kl. 12:17

  Hej Charlotte
  Hvem laver de skønne sæber ?
  Kh Susanne :o)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. december 2017 kl. 09:25

  Kære Tanja,

  Mange tak for din søde hilsen, og for hyggeligt besøg i lørdags. Jeg håber, I nød dagen i København. Jeg besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt herinde. Stay tuned.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. december 2017 kl. 09:26

  Kære Susanne,

  Dejligt du synes om dem. De er ‘made in Denmark’ – et fint lille sted, hvor de laver dem i hånden.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. december 2017 kl. 09:17

  Kære Tanja,

  Så nåede jeg til dine spørgsmål. Og jeg er så glad for, at du havde en god oplevelse i min lille pavillon. Det var dejligt at I havde taget jer tid til at komme forbi Kongens Have allesammen og at Mallett-hårserummet og Kjær Weis-blushen faldt i smag;) Jeg har brugt begge dele i årevis og har stadig ikke fundet noget, der slår dem.

  Mht. min hudplejerutine, så er jeg yderst ‘basic’. Jeg bruger Balm Balms Coconut Cleanser morgen og aften til at rense med, efterfulgt af Amly Botanicals Radiance Mist og Vintner’s Daughter. Sidstnævnte er fantastisk. Den giver den smukkeste hud og ikke mindst glød – og rent faktisk bruger jeg hverken foundation eller pudder (kun lidt concealer her og der, men ellers lader jeg hud være hud). Om natten bruger jeg disse ting alene. Om dagen bruger jeg den MUTI dagcreme over, som du også har prøvet. Derudover Kjær Weis blushen, lidt definering af øjenbrynene, lidt på læberne og selvfølgelig mascara. That’s it. Amlys mist bruger jeg indimellem i løbet af dagen, især i vintermånederne hvor man veksler fra udendørs kulde til kunstig indevarme. Det kan være hårdt for huden.

  Musselinskludene elsker jeg også. Dem bruger jeg til at fjerne Balm Balms Coconut Cleanser med. Blot opvredet i varmt vand. Selve det økologiske materiale giver også liv til huden – jeg bruger den faktisk ofte som blid exfoliering af huden i stedet for mere kradse exfolieringsprodukter. Det er egentlig et gammelt bedstemortrick med musselinsklude, og det virker stadig fantastisk.

  Ift. Beauté Pacifique Boosteren, så vil du med stor sandsynlighed ikke opleve de bivirkninger, som A Vitamin ellers kan have, med den. Det er et såkaldt ‘over the counter’ produkt og her er der regler for, hvor meget A Vitamin, der må være i. Typisk er det de receptpligtige A Vitamin-cremer, der kan give bivirkninger. Jeg bruger ikke selv A Vitamincremer, jeg nøjes med Vintner’s Daughter og mine jaderuller, som giver et naturligt løft til huden. For mig handler hudpleje meget om balance og om ikke at gå for hårdt til den. Men det er en holdningssag. Du kan finde mange, der anbefaler langt mere aktive produkter end jeg gør.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. december 2017 kl. 09:25

  … og læbestiften, Tanja, jeg veksler lidt. Den gammelrosa som vi talte om er altid god at have i tasken. Den kan duppes på læberne, så det ser helt naturligt ud (og i øvrigt også duppes på kinderne i en håndevending, hvis du lige skal friske lidt op. Og ellers bruger jeg typisk den røde gloss, som jeg ofte også dupper på til dagsbrug. På billedet tror jeg, at jeg har brugt den ‘full on’.

  Den røde er den, der hedder Absolution 03 (den gammelrosa hedder Absolution 11).

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  10. december 2017 kl. 13:16

  Tak for svar Charlotte. Jeg noterer mig det hele 🙂 gode gave ønsker 🙂 kh. Tanja

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...