I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Anbefalet i Alt for Damerne

Min favoritduft er fra CHILD Perfume og fås nu hos Ilovebeauty.dk. Før fik jeg folk til at købe den med hjem fra udlandet. Sådan siger Liv Winther i Alt for Damerne, hvor de har været forbi for at lure i hendes klædeskab – og skønhedssager. Liv er nemlig tidligere skønhedsredaktør på Costume og COVER, og i dag har hun sitet Washyourface.com (når hun ikke lige er på barsel med lille Eddie). Og ligesom mig har hun købt den lille småhemmelige kult-parfumeolie med hjem fra udlandet, eller lokket andre til det. Nu er den så ikke helt så hemmelig længere for jeg har sat den på hylderne hernede i den lille skønhedspavillon og rigtig mange af jer har (også) forelsket jer i den. Det er en lille håndlavet niche-parfumeolie med eksotiske hvide blomster (hvid rose og jasmin blandt andet) der kommer i en lille fin roll-on-flakon som ligger i alle de førende skønhedsredaktørers og berømtheders Gucci-tasker. Susan d’Owens skabte oprindeligt parfumeolien til sig selv, men gav det prestigefulde Fred Segal Apothia i Los Angeles lov til at sælge den og pludselig var den på håndleddet af Madonna, Sigourney Weaver, Vogue, Jen Atkins, Ashlee Simpson – ja, you name it. Du kan læse hele historien her og parfumeolien finder du online her.

11 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  29. november 2017 kl. 17:39

  Hej Charlotte. Din favorit til håret som du også skulle have i webshoppen ?kan ikke finde den i så fald for du skrev at du snart ville nævne produktet men måske det er fordi det er så nyt? Kh. Tanja

 • Svar
  jette neuenschwander
  29. november 2017 kl. 18:50

  I fredags købte jeg 2 stk neglelakker hos dig. Den klare base er den til at komme på den rene negl eller skal den øverst. Beg blev i tvivl da jeg kom hjem. Håber du vil svare mig. Hilsen jette

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2017 kl. 11:06

  Hej Tanja, tak for din tålmodighed. Produktet kommer op senere i dag (det er lige en tur forbi fotografen for at få taget billede;). Jeg har det på hylderne herinde i pavillonen – du bor ikke i nærheden af Kongens Have, vel? For så er du mere end velkommen til at kigge forbi og høre nærmere. Og ellers lover jeg, at det kommer op lige så snart jeg får fotos retur fra fotografen.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2017 kl. 11:07

  Kære Jette,

  Selvfølgelig vil jeg svare dig;) Og tak for hyggeligt besøg. Den klare base skal bruges alene på den rene negl (uden lak over). Den styrker dine negle (de bliver så fine efter en uges tid) og giver en fint velplejet look. Neglelakken bruger du for sig.

  Spørg igen hvis det ikke giver mening.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  30. november 2017 kl. 12:37

  Hej igen 🙂 nej jeg bor i Randers så nej desværre ikke lige muligt og ville også vildt gerne have duften child parfumen. Spændt på at høre mere om produktet:) kh. Tanja

 • Svar
  Cecilie Nielsen
  30. november 2017 kl. 13:31

  Kære Charlotte.
  Jeg har lige fået konstateret rosacea, så ville høre om du vil dele dine bedste tips mod hudsygdommen.
  Jeg glæder mig til at høre fra dig.
  Kh. Cecilie

 • Svar
  Sidsel
  30. november 2017 kl. 19:27

  Åhh den lyder fantastisk! Og nej, jeg kendte den ikke, men nu MÅ jeg bare dufte den- og er ret sikker på at den er lige mig! Mon den kommer med i din julekalender? For så vil jeg gerne være heldig, bare dén dag..!! 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2017 kl. 20:02

  Åh ja, Randers er ikke lige om hjørnet, Tanja. Æv. Jeg lægger det op her til aften, jeg har netop modtaget billeder. Hvis du bestiller en ordre i webshoppen, så husk at skrive i kommentarerne, at vi skal sende dig en prøve med på Child. Lige nu har vi ikke flere, men vi skulle gerne få hjem i næste uge.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2017 kl. 20:26

  Kære Cecilie,

  Ja, det kan du tro. Faktisk er der stadig flere, der få konstateret rosacea og rosacea-lignende udfordringer i huden (jeg ved ikke, om det er en læge, der har konstateret det). Nogle mener, at det skyldes vores livsstil som fx for meget stress, andre at vi, i jagten på den perfekte, unge hud, overbehandler huden med for skrappe ingredienser og midler. Jeg ved ikke, om du kan genkende noget af dette, men jeg har set flere, der har fået huden tilbage i balance via milde, balancerende produkter og en rolig hverdag.

  Den ansigtsolie – Vintner’s Daughter – jeg har på hylderne nede hos mig anbefales decideret til rosacea, og jeg har set ret vilde resultater, både herhjemme og i udlandet med den. Du kan prøve at google den og læse nogle af de udtalelser fra lykkelige brugere, der ligger overalt på nettet. Hvis du bor i nærheden af Kongens Have i København, er du meget velkommen til at komme ned og få en prøve på den, så du kan se, om den kunne være noget for dig.

  Jeg har også set virkelig gode resultater med ansigtsruller, og her mener jeg jaderuller og ikke dermarollers med nåle. En af mine søde piger har foræret en af de jaderuller, jeg har fået håndlavet, til sin mormor, der har rosacea (det har i øvrigt flere medlemmer i familien, så det kan også være arveligt), og hun får nu, efter en måneds brug, dagligt komplimenter for sin fine hud. Jaden virker kølende og beroligende på huden, hvad der hjælper mange.

  Jeg ved at ikke alle er enige, men min personlige erfaring er at gå så mildt til værks som muligt (andre synes, at der skal skrappere midler til). Det gælder også dine renseprodukter, der gerne må være milde mod huden.

  Jeg håber, at det kan hjælpe dig lidt på vej. Skriv endelig igen, hvis du vil have yderligere eller noget uddybet. Eller kig ned forbi pavillonen i Kongens Have, så hjælper vi gerne.

  Du kan læse om Vintner’s Daughter her: https://shop.ilovebeauty.dk/collections/vintners-daughter/products/vintners-daughter-active-botanical-serum-for-face

  Og om jaderullen her: https://shop.ilovebeauty.dk/collections/jaderulle-og-gua-sha/products/i-love-beauty-gua-sha

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2017 kl. 20:29

  Den er fantastisk, Sidsel, i al fald hvis du spørger mig (og en del andre;). Du er velkommen forbi, hvis du er på Kongens Have-kanter, og ellers er du, som de øvrige i tråden, velkommen til at skrive en lille kommentar til os ved din næste ordre, om at vi skal sende en prøve med på den (sålænge lager haves).

  Desværre kommer den ikke med i julekalenderen i år. Men der kommer nogle andre virkelig dejlige parfumer derinde (blandt meget andet), så hold dig endelig til. Og så må du ønske dig Child i julegave;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  30. november 2017 kl. 22:04

  Så lykkedes det, Tanja:

  https://www.ilovebeauty.dk/ilovebeauty-tips/dont-leave-paris-without-it/2017/11/

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...