I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Disse ligger i min taske lige nu

Jeg har fået en del forespørgsler på, om jeg ikke vil skrive lidt mere om, hvad jeg selv bruger i øjeblikket, så her er fluks et lille indblik i, hvad jeg slæber med mig i min håndtaske: 1) Karmamejus Aromatheraphy Wand Free, en aromaterapi-roll’on, som jeg ruller på håndled, i nakken og i tindingerne, når det hele går lidt for stærkt, 2) Pureberg Hand Sanitizer, en rosenduftende luksus-sanitizer til alle de gange, der ikke lige er en håndvask i nærheden (vidste du, at du kan nedsætte dit sygefravær med op til 30% ved at bruge en sådan?). Den er udsolgt i min popup-beautyshop, men kommer på de virtuelle hylder her igen lige om lidt, 3) La Petite Robe Noire fra Guerlain, den fineste parfume, som nu endelig også fås herhjemme, og 4) Benefits Posie Tint Lip & Cheek Stain til touch-up af kinder og læber.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...