I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Værsgo, mine 3 yndlingslæbepomader!

I sidste indlæg lovede jeg at byde ind med mine tre yndlingslæbepomader, og de kommer fluks til jer her: 1) Den lille fine læbebalm Ficus Folium Ginger Lemon Lip Balm, der minder mig om Bali, hvor den også bliver produceret af et firma med speciale i botaniske råvarer. Tænk gode olier som kokos- og hvedekim blandet med æterisk ingefærolie, citron og honning. Den fås blandt andet hos Luberol i København. 2) Rudolph Care Lip Balm, som også er supergod til tørre neglebånd (og tørre babykinder) og i øvrigt også kan bruges som øjenmaske, hvis du døjer med de dér kedelige fine linjer, og 3) Eve Loms kultklassiker Kiss Mix, der hænger på læberne af alverdens Hollywoodstjerner, fordi den giver en fantastisk glans (også oven på læbestiften). Den er uden parabener, og du finder den blandt mine favoritter i min skønheds-popupshop lige her.

Voila, my three favorite lip balms of all times: 1) The organic Ficus Folium Ginger Lemon Lip Balm, 2) Acai Lip Balm from Danish Rudolph Care (also perfect for dry nails and cheeks) and 3) cult classic Kiss Mix from Eve Lom that gives the most perfect shine on any lips.

6 Kommentarer

 • Svar
  Karen Blum
  8. november 2012 kl. 15:04

  Jeg tror, jeg har testet samtlige lækre læbepomader-mærker på markedet – Fra Dr Lipp til Creme de la Mer :o)
  Og jeg har også prøve disse tre, og lige nu tester jeg Chanel’s læbebalm. Men hver gang vender jeg tilbage til Dior’s Crème de Rose, fordi den har præcis den lidt fede konsistens, der gør, at mine læber forbliver lækre bløde. Jeg synes at problemet med de fleste er, at de er for tynde i konsistensen og dermed forsvinder igen på ingen tid.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. november 2012 kl. 09:26

  Kære Karen,

  Ja, der er ikke noget som læbepomader!;)

  Og enig, Crème de Rose har også den dér flotte shine på læberne, og så er der faktisk også perfekt som gloss til øjnene (til de af jer, der ikke kender den, har jeg skrevet lidt her: https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/læbebalm-pa-øjnene/2010/08/).

  Blot er jeg blevet lidt emsig med parabener, når det kommer til mine læber. Huden er supertynd på læberne, og meget af det, vi smører på læberne, ryger i munden. Så når det kommer til mine læbepomader, som smøres på adskillige gange om dagen, så foretrækker jeg lige nu dem uden parabener.

  KH Charlotte

 • Svar
  Anne Larsen
  9. november 2012 kl. 14:27

  Jeg plejer bedst at kunne lide læbepomader, man ikke skal have fingrene i, men jeg synes det er svært at finde en i ordenlig kvalitet. Kender du nogle Charlotte?

 • Svar
  Anne Larsen
  9. november 2012 kl. 14:28

  Jeg mener selvfølgelig fingrene ned i. 🙂 jeg får det under neglen så

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. november 2012 kl. 12:57

  Hej Anne,

  Good point! Og ja, jeg er stor fan af LING Lip Salvation, der i øvrigt også er uden parabener. Find den blandt andet her til 65 kr.: http://abeautyshop.dk/

  Vend gerne tilbage med, hvad du synes, hvis du vælger at prøve den.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Karen Blum
  11. november 2012 kl. 13:52

  Dr. Lipp – http://www.drlipp.com/ – er uden parabener og i en smart tube, så man ikke får fedtede fingre = den perfekte løsning :o)

Efterlad en kommentar