I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Dette lille vidunder har vi netop sat på hylderne (eller disse, skulle vi måske sige)

Activist Manuka er allerede en fuldtømret og fast del af vores køkken-essentials, sundhedsregime – og skønhedsritualer (og jo, det er en rigtig god idé at tage en skefuld Manuka over sommeren også, så du tanker immunforsvaret bedst muligt op til efterår og vinter).

Og mens vi gladeligt har brugt vores Manuka-honning direkte fra krukken som ansigtsmaske, fordi det er noget nær den bedste maske, du kan få huden i, så er det nu blevet så meget lettere med denne fine tube, der er særligt beregnet til formålet.

Du har ganske sikkert allerede spottet den fine Manuka Honey Mask på hylderne hos et hav af førende eksperter og influencers, der ligesom os anbefaler den på det varmeste Det er en naturligt exfolierende, fugtende og regenerende ansigtsmaske, der afhjælper tørhed, inflammation og træthed. Den er fantastisk til alle hudtyper, og særligt til hud med ubalancer/urenheder, hud med inflammation og til sart hud. Det er også den perfekte aftersun-maske.

Du kan både bruge den som ansigtsmaske, som renseprodukt og som spot-treatment direkte på eventuelle urenheder. Og så udgør det en virkelig velsmagende læbemaske (og er perfekt til hænderne i et tyndt lag efter en dag i haven).

Manuka har været brugt i århundreder som plejeprodukt, til heling, til cellefornyelse og er i dag elsket af et hav af førende behandlere og hudplejeeksperter verden over.

The antidote to any skin issue, kaldes Manuka også, og især er den særlige honning kendt for at reducere aknehud og urenheder.

Psst … og nu vi er ved Manuka, så er denne også netop landet på vores hylder. The Summer Skin Hero, kaldes den også.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...