I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

8 ting du (måske) ikke vidste om mig

Jo, jeg er krebs. Til fingerspidserne, tydeligvis. Jeg har smilet alle de gange, vi har fået mails fra jer, om at I netop har købt den neglelak, vi associerer med et givent stjernetegn; er afhængige af duften, vi forbinder med tegnet, eller nyligt har bestilt bord på den restaurant, vi foreslår.

Denne gang smilede jeg, fordi det hele rammer mere end plet på mig selv.

Det lå umiddelbart ikke i kortene 

Jeg var ude i noget med korrespondent og sprog, og ingen fortalte mig, da jeg var barn, at jeg havde en kreativ og intuitiv åre. Alt var bogligt og bogstaveligt i min ungdom og jeg tog den ene mere avancerede uddannelse efter den anden, der skulle lede mig ad den vej.

Men åbenbart stod det i stjernerne.

At jeg skulle lande i skønhedsbranchen.

Krebse elsker smukke ting, og omsorg og intuition er en meget stor del af tegnet. At se godt ud, er vigtigt for krebsen – både for andre, bevares, men mindst lige så meget for egen skyld og fornøjelse.

Det har jeg formået at gøre til min levevej.

Og det er i virkeligheden essensen af, hvad skønhedsverdenen handler om for mig. At skabe små ritualer, der kan gøre dagen blot en smule mindre hektisk og mere omsorgsfuld. Alle studier viser nemlig, at tager man sig kærligt af sig selv, har man et langt større overskud til at tage sig af alle andre også.

Win-win, hvis du spørger mig.

Vil du vide (lidt) mere om mig?

Bryg en kop rosente med et stykke af denne favorit på kanten, læn dig tilbage i bløde puder og læs videre her, hvor jeg afslører 8 ting om mig selv, som du (måske) ikke vidste.

Er du krebs, kan du måske oven i købet genkende dig selv i noget af det.

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  29. juli 2022 kl. 07:39

  Hej Charlotte. Lytter altid til dine tips og har købt adskillige produkter igennem tiden i skønhedspavilionen som jeg elsker. Er netop vendt hjem fra dejligste ferie til Paris hvor vi jeg og min familie elsker at holde ferie. Denne gang også med overnatning i montmartre kvarteret. ❤️elskede det. Og i næste uge holder vi ferie i sommerhuset i nordjylland. Ved havet og den ufattelig smukke natur. For ja jeg elsker både det pulserende storby liv og de langsomme afslappende dage i sommerhus. Det kan man netop så godt som krebs. Og ja selvfølgelig er du da krebs. Ligesom mig selv. 😚😚 det er da klart nu hvor jeg har fulgt og holder så meget af din blog og produkter. Er du kommet videre med overvejelsen af ny skønhedsbog? Elsker den første du skrev så synes du skal gøre det igen. 😉 Mange hilsner fra Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   30. juli 2022 kl. 13:50

   Kære Tanja

   Tak for din søde hilsen, og hvor lyder det som en dejlig ferie. Montmartre er nemlig blevet virkelig dejligt igen, med fine hoteller, som man gerne vil bo på. Jeg var også lige forbi for nylig, hvor jeg var i Paris (og i øvrigt tog en del skønhedsnyheder med hjem, så stay tuned). Og skønhedsbog .. det kan sagtens være, at der kommer én mere fra min side. Jeg har i al fald haft en halvfærdig bog liggende i gemmerne de sidste 3 år. Måske den bliver færdig en dag;)

   Rigtig god sommer.

   De bedste hilsner Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...