I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Dette er ikke en helt almindelig facemist!

Faktisk har jeg ikke prøvet lignende før. Den stammer fra Amly, en vild blomstereng i East Sussex England, hvor vandet, der er rigt på sølv, er kendt for sine rensende og helende evner. Samtidig er den fyldt med økologiske blomster, urter og essentielle olier fra neroli, jasmin, rose otto, kamille og lindeblomst og tilføjet koncenteret, fugtgivende hyaluronsyre, kobberpeptider og planteprobiotika. Og absolut no nasties! Det kan tydeligt mærkes, når du bruger den. Den føles langt mere som hudpleje end som mist, og huden bliver gennemfugtet, blød og med den smukkeste glød (og kombinerer du den med Vintner’s Daughter-ansigtsolien, er der ikke et øje tørt! Det er min absolutte ansigtsplejefavorit-kombi lige nu). Kommer du i øvrigt forbi Amly i East Sussex, så har de både et mikrobryggeri og en såkaldt ‘glamping’plads – altså en glamourøs camping/overnatning på den smukke blomstereng. Åh, det er på mine liste over mine must-sees indenfor nærmeste fremtid.

Jeg har taget Amly-misten ind på hylderne i min skønhedspavillon i Kongens Have, hvor du er mere end velkommen til at komme ind og prøve den, hvis du er på disse kanter (faste åbningstider er onsdag, torsdag og fredag fra 11-17 samt første lørdag i måneden fra 10-14). Jeg har i øvrigt lokket pigerne bag Amlys herind – mere om det næste gang, du klikker dig ind. Og ja, jeg har selvfølgelig også lagt den i min lille webshop. Det er lige her<<

4 Kommentarer

 • Svar
  Henrik
  24. september 2016 kl. 09:39

  Jeg kunne godt tænke mig en ingrediens list på dette produkt
  Jeg har allergi over for citrus og kan ikke tåle olie fra bla. Citrusskal
  Derfor er det altid vigtig for mig at vide hvad produkterne består af..

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. september 2016 kl. 10:28

  Hej Henrik,

  Du kan finde ingredienslisten her: http://amlybotanicals.com. Klik blot på ‘Ingredients’ i venstre spalte (jeg kan desværre ikke linke direkte).

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Martina
  26. september 2016 kl. 14:26

  Hej Charlotte.
  Jeg havde et spørgsmål til Vintners Daughters olien, som jeg meget gerne vil prøve 🙂 Bruger du den ovenpå din serum, eller bruger du ikke serum når du bruger denne? Jeg har nemlig en hudplejerutine, som hedder Dual Moisture Emulsion fra Ling, så serum fra Isclinical, og derefter olie fra Madera og til sidst creme fra Dermologica. Jeg har meget tør hud, som dette måske også vidner om 🙂 Men jeg er i tvivl om hvad det præcis er af disse ting, at denne olie skal afløse?
  På forhånd tak for hjælpen.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. september 2016 kl. 14:45

  Hej Martina,

  Spørg endelig. Akkurat som dig bruger jeg (normalt) også en del produkter oven på hinanden. Ikke så meget fordi min hud er tør, men fordi jeg godt kan lide både følelsen og den friske glød, det giver. Men rent faktisk har jeg sat mit forbrug af produkter ned efter at jeg er begyndt at bruge Vintner’s Daughter. Min rutine lyder nu på rens + Amly Mist + Vintner’s Daughter + ansigtscreme (om natten bruger jeg kun rens + Amly + Vintner’s Daughter) og min hud har det bedre end nogensinde.

  Ift. din rutine, så er det meget muligt at du, efter en måned eller to, kunne mindske produktantallet lidt. Hvis du har lyst. Skulle ansigtsolien ind i din nuværende rutine, ville den skulle erstatte din olie fra Madara (og evt. også din serum fra IsClinical). Dual Moisture fra Ling giver i sig selv rigtig meget fugt og pleje, der går langt udover hvad en ‘normal’ toner gør, så det burde umiddelbart være fint med Ling + Vintner’s Daughter + Dermalogica.

  Husk også at sikre, at dit renseprodukt er supermildt, når din hud er tør – ofte starter tørheden allerede i renseprocessen. Og at du drikker masser af vand og også gerne tager en god olie som kosttilskud.

  Giver det mening?

  Hvis du bor i nærheden af Kongens Have i København, er du meget velkommen til at komme ind og stikke fingre og næse i olien;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...