I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Den er nærmest udsolgt, og det kan jeg godt forstå!

Jeg vender tilbage til den fine Amly Botanicals-mist og historien om Kerry og Lisa – de to veninder – der står bag den i næste indlæg. Jeg har nemlig nærmest udsolgt af misten siden indlægget forleden (der er kun én enkelt tilbage på hylderne lige nu, så skynd dig, hvis det skal være din<< – der kommer selvfølgelig flere på lager lige om lidt igen, hvis du ikke når det, så fortvivl ikke!). Samtidig er jeg så heldig, at både Kerry og Lisa kommer ind i min lille skønhedspavillon i Kongens Have, hvor du kan møde dem og høre meget mere. Det er på lørdag den 1. oktober fra 12-14 (jeg holder åbent på lørdag fra klokken 10-14, da det er første lørdag i måneden). Her og nu vil jeg benytte lejligheden til at gøre opmærksom på, at du stadig kan få fingre i et andet no nasties-produkt fra mig, nemlig den fine YUMMY MUMMY-boks til gravide og nybagte mødre – en beautyboks, jeg har fået så fine tilbagemeldinger på allerede. Så går du med en baby på armen, i maven eller i tankerne (jo jo, start gerne dine nye clean beauty-ritualer allerede her), eller mangler du en gave til et babyshower, til en kollega, der skal på barsel eller en veninde, der netop har født, så er det et virkelig godt bud. For faktum er, at babyen får flere nye sparkedragter, bløde bamser og stofbleer med designertags på end han/hun nogensinde når at bruge, så forkæl moderen i stedet. Hun fortjener det om nogen.

Find YUMMY MUMMY-boksen (med eller uden bogen) lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar